Witam, jest to mój kolejny w historii "pierwszy" post na tym forum (tak często tu piszę

).
Z uwagi na to, że wysłałem Pana Podpułkownika Lucasa na urlop do wód (przepracowywał się chłop ostatnio), mi przypada rola pociągnięcia tematu.

Mamy przygotowany scenariusz, z grubsza wg założeń, które Lucas był łaskaw wcześniej przedstawić, czyli wygląda to tak:
rejon Verdun, jesień, mgiełka, po trzy lotniska na stronę, limitowane maszyny: D.VII, kilka D.VIIF, N28, kilka SE5a, a do tego DFW i Breguet. No i cele naziemne. Na razie głównie dla Ententy, ale w planie mamy dołożenie więcej stuffu dla Hunów. Ponieważ demo jest za free a scenar jest stworzony z myślą o jego posiadaczach - na każdym lotnisku jest SPAD 13 i Alb D.Va z małą "dokładką".
Powyższy scenariusz chcielibyśmy zahostować Wam na naszym serwerze. Jest on raczej niewielki w sensie pojemnościowym, ale też i nie sądzę, żeby frekwencja jednorazowo miała przekroczyć 16 osób, więc powinien wystarczyć. Oczywiście hasła nie będzie. Ustawienia "full real", z tym, że przed lotem dostaniecie silniki rozgrzane przez mechaników.
Jeżeli chodzi o komunikację głosową - jeżeli chcecie możecie skorzystać z RoFowego serwera Teamspeak3, na którym mamy własny kanał, ale jest też i ogólny kanał polskojęzyczny. Popularnego tutaj Ventrillo Pułk nie używa.
Dla początkujących, niezorientowanych, zdezorientowanych etc. możemy zaoferować pomoc i jakieśtam, podstawowe, szkolenie, aczkolwiek nie wiadomo czego się nie spodziewajcie, gdyż to mamy zarezerwowane dla personelu Eskadry Szkolnej.

Pozostaje tylko pytanie: jakie terminy by Was interesowały - piątek, sobota wieczór? Istnieje też taka ewentualność, że serwer stałby z tym scenarem non-stop, z drobnymi przerwami na zamknięte treningi Pułku.
S!