Autor Wątek: Battlefield 3  (Przeczytany 65410 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline uziel101

• 16th VTFS
  • *
  • samoloty, czołgi, pociągi
Odp: Battlefield 3
« Odpowiedź #225 dnia: Stycznia 03, 2012, 17:22:55 »
No i zeszło na RO :D. U mnie gra śmiga bez żarnych problemów więc myślę, że to kwestia sprzętu. Co do ilości serwerów to mnie nie martwi. Tuż przed wyjściem RO2 grając w jedynkę było wystarczająco pełnych serwerów z doświadczonymi graczami by za każdy razem do woli rozgrywać zacięte mecze. W najbliższych latach powinno być ok - wkrótce wyjdą nowe mapy, SDK itp. Do tego są rozgrywki ligowe.  :001:
That's Vietnam music... can't we get our own music?

« Odpowiedź #226 dnia: Stycznia 03, 2012, 17:44:44 »
Rash, "HC" to w zasadzie jak granie na modzie, w porównaniu z normalnym BF3, to zupełnie inna gra, na pewno wrażenia są lepsze...

Porównania nie mam kompletnie bo ani razu nie zagrałem w normalnym trybie, który wg mnie ma śmieszne założenia - regeneracja pancerza, regeneracja zdrowia, killcam, możliwość łatwego oznaczania przeciwników dla całego zespołu itd...

trendus

• Gość
« Odpowiedź #227 dnia: Stycznia 07, 2012, 15:29:26 »
Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą czy zakupić, ułatwienie: promocja w empiku, Battlefield po 85zł.
http://www.empik.com/battlefield-3-pc-ea-dice,p1045547398,multimedia-p

Ja osobiście gre polecam.

« Odpowiedź #228 dnia: Stycznia 07, 2012, 15:51:18 »
Ja mam ochotę od premiery ale 485 zł (+ Windows 7) to wciąż za dużo ;p.

« Odpowiedź #229 dnia: Stycznia 07, 2012, 16:28:29 »

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #230 dnia: Marca 01, 2012, 23:11:28 »
Zapowiada się jakiś grubszy patch do BF3 z tego co widzę i najwyższa pora! Wróciłem po długiej przerwie i dalej są te same problemy co były (balans rejestracja trafień idt). Tak czy siak, ogarnąłem wreszcie samoloty - na Gulf of Oman można na spokojnie pomóc drużynie niszcząc Amerykanow latadła na pokładzie lotniskowca - jakimś cudem wybuchają po krótkiej serii jak nikogo nie ma w środku (jak jest to już inna sprawa). Nie ma to ja zrównoważone mapy.

« Odpowiedź #231 dnia: Marca 02, 2012, 09:37:04 »
Tak, szykuje się naprawdę duży patch i drugie, też podobno spore, DLC. Patch ma się pojawić w pierwszej połowie marca i być może wprowadzi tryb spectator oraz battle recorder. Natomiast o DLC nie wiadomo nic konkretnego.

Przy okazji, jeśli ktoś jest zainteresowany to mam kilka sztuk kluczy do BF3 ze zdrapek dołączanych do płyt głównych ASUSa. Cena takiego klucza to 50 zł.
Mam nadzieję, że moderatorzy wybaczą mi "handlowanie" poza działem KUPIĘ/SPRZEDAM/ZAMIENIĘ.  :003:

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #232 dnia: Marca 06, 2012, 00:53:17 »
Może mam ostatnio szczęście do serwerów, albo dzieciarnia się wyniosła, ale zaczęło mi się wreszcie fajnie grać - nawet TDM jest spoko. Poza tym popatrzcie na tę statystykę!  :021:

http://imageshack.us/photo/my-images/163/statsxr.png/

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #233 dnia: Marca 06, 2012, 01:26:19 »
Ale leszcz. :banan
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #234 dnia: Marca 06, 2012, 12:51:02 »
Czyli można powiedzieć, że nim się zacznie rozgrywka to już jesteś martwy ;) .
Pozdrawiam.

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #235 dnia: Marca 06, 2012, 17:15:49 »
W ostatni weekend pograłem, a że miałem ochotę na trochę niezobowiązującej zabawy postanowiłem odblokować bronie z "assignments". Padło na L85A2, a co za tym idzie na Squad Deathmatch. Miałem tyle frajdy, że pozostałych trybów praktycznie nie ruszyłem. Pełna różnorodność. Od niezłego CQB, przez bieganinę po parku, po typowy campfest z 16 snajperami na mapie. Za każdym razem ubaw po pachy. A na patch czekam, bo może poprawi bardzo wkurzający bug, a mianowicie, jeśli serwer zmienia mapę to przy drugiej takiej zmianie gra  zostaje na czarnym ekranie ładowanie, a za chwilę wywala błąd połączenia z serwerami EA. Pożyjemy zobaczymy.
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Marca 06, 2012, 18:10:55 »
No ja przyznam, że deathmatche ostatnio też mi bardzo podchodzą, miejscami akcje są jak z CoDa, ale mapki dużo fajniejsze. Zdarzają się co prawda akcje typu spawn pod lufami przeciwnika i klasyczny spawnrape na górce ze snajpami to wciąż 100% patent na wygraną, ale nie jest aż taki random jak w CoDzie. Wciąż widać problemy z balansem broni (Saiga jest masakryczna, większość serwów DM ma na nią bana), a niektóre MG są tak żałośnie słabe (np Type 88, jak się strzela z podpartej to damage jest ok, ale idąc i prując z 5 metrów do kolesia z HK416, można mu spokojnie sprzedać heada i parę kulek w klatę, a fekt jest taki, że to my zaliczamy zgon).

Mam nadzieję, że patch będzie poprawiał gameplay, a nie psuł.

PS Nie chwaliłem się statsami (bo nie ma czym, za mało gram), tylko KDR z piekła rodem. :D

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #237 dnia: Marca 06, 2012, 18:17:56 »
Chodziło Ci chyba o usasa. Broń godna Tytusa Bomby. Z MG polecam zaś M249 jak lubisz plujki, albo M60 jak chcesz wyglądać jak prawdziwy kozak. :021:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #238 dnia: Marca 06, 2012, 19:21:25 »
Mnie osobiście najbardziej przypadła do gustu M27AIR (lub IAR, nie pamiętam dokładnie, dawno BF3 nie grałem). Szybkostrzelność mnie bardzo zadowala, daje niezłe obrażenia i jest celna,  szczególnie z ciężką lufą, uchwytem przednim i celownikiem 3,4.

albo M60 jak chcesz wyglądać jak prawdziwy kozak. :021:
Tu mi brakuje szybkostrzelności. Czasami nim wpakujemy w gościa wystarczającą ilość kulek on przy 800-900 pociskach/min spokojnie zdąży nas zdjąć. Tak czy inaczej ma moc.

@Mekki
USAS to taki mały masakrator na małych dystansach, szczególnie jak strzelasz do grupy przeciwników. Najlepiej sprawdza się na mapie Metro, lecz jak wziąłem kiedyś tą broń na Wielki bazar to bardzo się zdziwiłem jak nikogo nie mogłem trafić z kilkunastu metrów. Może giwera ma moc, lecz jej niecelność ją pogrąża.
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #239 dnia: Marca 06, 2012, 23:21:04 »
Tylko America's Army 3 nooby  >:D  ;)