Autor Wątek: Towarzysze moderatorzy  (Przeczytany 4958 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Towarzysze moderatorzy
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 09, 2011, 11:13:18 »
Już widzę reakcję prokuratora na widok biednego użytkownika: przestrzelone kolana, kilka ran postrzałowych w plecach, akumulator przy nogach.
-Jak pracuję dwadzieścia lat, jeszcze nie widziałem tak brutalnego samobójstwa.
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 09, 2011, 13:10:40 »
Szturmowik - czasem na forum brakuje mi przycisku "Lubię to" :D. Moderatorzy wytrzebili szkodniki, zamiast pozwolić by jakaś mała ich populacja dalej podgryzała tematy, no to się teraz nudzą. Cóż hmm.. o czym by tu pospamić... Miksy tego gościa powinny was zabawić na pół godziny: http://www.youtube.com/watch?v=mIU8l_qPzAQ
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 09, 2011, 14:17:27 »
Dostanę lugera, czy w kolano?  :021:
Tak
 :021:

« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 09, 2011, 14:18:43 »
Tak przy okazji, podalibyście moi mili zakresy procentowe, od kórych jest moderacja, ban i co tam złego się może juzerowi jeszcze przytrafić...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 09, 2011, 14:20:13 »

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 09, 2011, 14:28:16 »
Tak przy okazji, podalibyście moi mili zakresy procentowe, od kórych jest moderacja, ban i co tam złego się może juzerowi jeszcze przytrafić...
Ok, da się zrobić.
Co 30 minut będziesz dostawał jeden punkt (5%) i zobaczysz co się z czasem będzie działo  :021:

« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 09, 2011, 14:30:25 »
Ale ja tak na serio całkiem pytam, bo to warto wiedzieć a chyba nigdzie na forum nie jest to opisane.

« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 09, 2011, 14:33:01 »
Nie znasz dnia ani godziny, masz być czujny 24/7 :).

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 09, 2011, 14:37:11 »

Nie ma takich danych bo moderatorzy nie chcieli się ograniczać sztywnymi ramami, zostawiając maksymalny zakres swobody dla usera. Nikt ze zwykłych userów nie wie, jak szybko można zasłużyć sobie na zabiegi akumulatorem. Tzn. ci którzy się dowiedzieli nie powiedzą już. Podobno na krótko przed tym momentem user słyszy delikatny szum rzeki (Szprewy) a oczy oślepia narastająca biała poświata (reflektorów Blitza). Podobno.

Ku przypomnieniu: http://www.il2forum.xt.pl/index.php/topic,5146.msg66565.html#msg66565 :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 09, 2011, 15:45:55 »
Dodam, że moderatorzy zwykle dodają po 10, 20 czy 30 na raz, przynajmniej u mnie :) Czyli niby spoko, nie jesteś od razu uciszony a ostrzeżony czy moderowany... Haczyk jest taki, że mogą to robić równocześnie za to samo ;) 
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 09, 2011, 18:18:46 »
oczy oślepia narastająca biała poświata (reflektorów Blitza). Podobno.

Nie idźcie w stronę światła.Pamiętajcie jak kiepsko wychodził na tym Willy E. Coyot  :020:

« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 09, 2011, 20:22:32 »
Jak ktoś się będzie do mnie wybierał z Blitzem to ostrzegam użyje wszelkich dostępnych środków. I bez biadolenia, że się Opel podziurawił... :007:

http://imageshack.us/photo/my-images/171/20110626041.jpg/
L'ordre règne à Varsovie!

_michal

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 09, 2011, 21:27:20 »
Jak ktoś się będzie do mnie wybierał z Blitzem to ostrzegam użyje wszelkich dostępnych środków. I bez biadolenia, że się Opel podziurawił... :007:

http://imageshack.us/photo/my-images/171/20110626041.jpg/

Widzę, że już Ci wywieźli czołg na lawecie...

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 09, 2011, 21:37:21 »
Nie dacie, o ile poznam reguły.

Nie masz prawa wiedzieć dlaczego masz nie wiedzieć.
Jeśli byś się dowiedział, to musielibyśmy Cię zniknąć.

F-16 is a sexy beast - just the best looking fighter jet in existence - the most beautiful machine human being has ever built!

Nooooo... rispekt i szacun na mieście... poleciałeś grubo :D :D

Ale wiecie co , Norbi został klasykiem (tm)

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 10, 2011, 10:05:45 »
Szmajser, grubasie, nie nauczyłeś się jeszcze, że zdania kończymy kropką?
:D
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...