Autor Wątek: Odp: Pomoc dla początkujących (DCS: A-10C)  (Przeczytany 1135 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Pomoc dla początkujących (DCS: A-10C)
« dnia: Sierpnia 26, 2011, 11:00:09 »
Zawodowo czasami bywam. :)

Odp: Odp: Pomoc dla początkujących (DCS: A-10C)
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 26, 2011, 11:13:33 »
Katapultować się w hangarze? :)
Niezły pomysł, mam nadzieję że hełm mam twardy.
Jak zaczepiłeś skrzydłem o bramę przy wyjeździe to kabina raczej jest już za zewnątrz ;).

poko24

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 26, 2011, 11:15:14 »
Monty Python normalnie  :karpik

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 26, 2011, 11:17:33 »
Jak zaczepiłeś skrzydłem o bramę przy wyjeździe to kabina raczej jest już za zewnątrz ;).

Otóż nie: zaczepiłem czubkiem skrzydła w taki sposób, że samolot zaklinował się tuż na granicy wyjazdu z hangaru. Postaram się to odtworzyć i pokazać fotkę, ale zdaje mi się, że gdybym się wtedy kapatultował, to zrobiłbym dziurę w hangarze.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 26, 2011, 17:26:03 »
Monty Python normalnie  :karpik

Dokładnie poko24, ja to nieraz polew mam niezły, ale spójrz jak dzięki temu rozwinął się ten dział. Teraz każdy początkujący i nie tylko może się dowiedzieć dużo ciekawych rzeczy, których sam człowiek nie próbował, bo raczej wszystko robi dobrze :021:

P.S.

Żartowałem :003:

John Cool

• Gość
Odp: Pomoc dla początkujących (DCS: A-10C)
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 26, 2011, 19:56:19 »
Panowie z całym szacunkiem ale zaczynacie powoli... przeginać pałę. Żeby zaśmiecać dział i zadawać całkiem na poważnie pytanie czemu A10tka się zaklinowała o UAZa to już z leksza przesada, albo dajcie to do jakiś sshotów z ciekawostkami z gry albo sobie odpuśćcie. Od pogaduch jest bar.