Autor Wątek: Jak odblokować mapy pustynne w edytorze misji?  (Przeczytany 4055 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
Odp: Jak odblokować mapy pustynne w edytorze misji?
« Odpowiedź #30 dnia: Września 29, 2011, 20:32:13 »
No coś Ty, ja miałbym zagrać Qrdla? Myślałem raczej o kimś takim, jak Michael Clarke Duncan, albo Boguś Łazuka  :118:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Września 29, 2011, 20:35:27 »
Za dużo filmów z wan damem i ojca obciągeusza oglądacie.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Października 01, 2011, 16:08:11 »
Proszę bardzo.
Pierwsze sceny z "making of" filmu Ponurego vel Elwzwooda. Tytuł roboczy - gaz łupkowy.

http://www.youtube.com/watch?v=aEnK4Hywj2k&feature=related

Oczywiście Elwzwood udaje się swoją bryką na plan. Od razu słychać co będzie muzycznym motywem przewodnim produkcji.

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Października 01, 2011, 18:05:48 »
Ty się chyba Qrdl nie możesz doczekać publikacji kolejnego odcinka serialu "Analny Despota", w którym ujawnione zostanie jak zdobyłeś najlepszy wynik na bloku w grze "Kapitan Dupa", i o Twojej traumie kiedy kolejny raz odrzucono Twoje podanie do pracy jako wychowawca klas 1-3 na koloniach dla dzieci z rodzin patologicznych. I oczywiście wszyscy wiemy, że tam wtedy w ZOO we Wrocławiu na wybiegu dla goryli to był wypadek, i że to wcale nie było tak jak wyglądało, i nie wiesz skąd się wziął stan katatonii u dominującego dotychczas w stadzie samca który siedzi teraz w rogu klatki wbity plecami w narożnik i ssie kciuk rozglądając się nerwowo?
Czekaj, to się doczekasz. Jakby co- mam jeszcze w zanadrzu zapomniany i odnaleziony w archiwach Twój pierwszy epizod w thrillerze geriatryczno-erotycznym pt. "Z pamiętnika ministranta: Mój pierwszy batonik 'Snickers'".
Dobranoc.

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 05, 2011, 22:31:46 »
Jakie mapy pustynne, chodzi Ci o Nevadę do A10C? Niestety trzeba trochę poczekać na kolejny patch i jeszcze jeden patch.