Autor Wątek: DCS: Black Shark 2.0  (Przeczytany 26932 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

_michal

• Gość
Odp: Black Shark 2.0?
« Odpowiedź #15 dnia: Października 26, 2011, 13:27:37 »
Kontakt z własną społecznością, która ich bądź co bądź utrzymuje, to oni mają fenomenalny.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 02, 2011, 21:55:05 »

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 02, 2011, 22:04:56 »

ehh...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 02, 2011, 22:09:20 »
Jak wydadzą następny moduł, będą mogli znów ściągnąć po $20 za patcha do Warthoga i Kamowa. Fantastyczny biznes.

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 02, 2011, 22:09:42 »
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

_michal

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 02, 2011, 22:12:10 »
No wyszło, wyszło.

[dzyńdzyń] się ED. Ode mnie grosza za patche nie dostaniecie, prędzej będę grać w kłodę.
« Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2011, 22:17:13 wysłana przez Sundowner »

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 02, 2011, 22:44:54 »
Posrało ich. Jestem chyba jedna z nielicznych osób latających na tym forum na Ka-50 regularnie i zaręczam, jeśli nie wsadzili tam czegoś konkretnego to mam ich w dupie. Dalej ślinię się do Combat Helo.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 02, 2011, 22:47:34 »
• Updated Mission Editor with many new features
 • New air, land, and sea AI units at incredible levels of detail
 • Improved AI for a smarter, more realistic behavior
 • Expanded map area to the east to include Tbilisi and location of the 2008 Georgian War
 • Dynamic weather with variable weather fronts, winds, and precipitation
 • Improved graphics effects like HDR
 • Improved low level terrain graphics like grass, bushes, tree shadows and high resolution textures provide a better sense of speed when hugging the Earth
 • New campaign based on a follow-on to the 2008 Georgian War
 • Network compatibility with "DCS: A-10C Warthog"
 • Dynamic shadows in cockpit
 • Improved 3D model of Ka-50 cockpit
 • Fast mission generator to easily and quickly generate missions
 • Takeoff and landings from pitching and rolling ships according to wind speed and direction
 • Radio messages from all other friendly flights helps makes the battlefield come to life
 • Improved FARP textures

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 02, 2011, 22:51:24 »
Widziałem. I co? Mniam te cienie... mniam generator misji... mniam nowe tekstury na farpie. Mniam yyyyy wraca  :563:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 03, 2011, 02:08:55 »
Jęczycie :-) Pominę oczywisty argument pt. "Samolot do FSX kosztuje..." i powiem coś równie banalnego. Cały świat gier onanizuje się tytułami, do których wychodzą jakieś śmieszne DLC, vide jakieś Call of Booty lub inne Gejbattlefildy - ja już się dawno pogubiłem czy te tytuły w jakikolwiek sposób się rozwijają poza numerologią, a jak widzę gdzie indziej to i trolle czasami o to toczą boje. Dlaczego zatem kolesie z ED mają być gorsi? Może jeszcze chcecie wersję ostateczną na dyskietkach 3.5" :-). Osobiście nie wiem czy to kupię czy nie, ale myślę, że jeśli przyjmiemy, że ED powaliło w tym momencie, to należy przyjąć, że cały obecny biznes growy jest powalony. Jedyna różnica, że do ciągłego dopłacania za arcadówki dla trolli już się przyzwyczailiśmy, symulatory wychodzą rzadziej i w mniejszej ilości, więc to nas dopiero czeka... chociaż w RoFa to ja już doinwestowałem sporo ponad $100. Tak więc Panowie i Panie! Do symulatorów też weszło "nowe" heheh

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 03, 2011, 02:23:22 »
A ja współczuję ludziom którzy nie dawno zakupili BSa... Pewnie poziom wnerwienia osiągnął wysoki poziom jak się dowiedzieli że mogli poczekać tydzień albo 2 i kupić sobie już 2.0, a tak muszą płacić dodatkowe 20$... A jeśli chodzi o te DLC płatne to chociaż są w nich większe zmiany niż w tym patchu... Mogli by chociaż zrobić Ka50 w wersji nocnej z termowizorem... A po za tym niedługo wyjdzie Nevada i ciekawe ile ona będzie kosztować ;)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 03, 2011, 07:25:37 »
Żeby zainstalować BS2 musisz mieć pierwszego BS, więc Black Shark obecnie kosztuje 60 dolarów  :021:  To chyba jedyna na rynku gra, która drożeje z czasem  :121:

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 03, 2011, 07:32:45 »
Osobiście nie wiem czy to kupię czy nie, ale myślę, że jeśli przyjmiemy, że ED powaliło w tym momencie, to należy przyjąć, że cały obecny biznes growy jest powalony.

Hehe, bo jest. Tzn, można też powiedzieć, że ewoluował w kierunku maksymalizacji zysków z franchise'owych tytułów, czy coś w tym stylu :)

Płatne patche to jednak pewna nowość, a przynajmniej rzadkość, nawet biorąc pod uwagę cały biznes growy. Pomijam już, że ED jednak zapowiadało (celowo nie piszę "obiecywało") co innego. Samo to, że nie chwalili się pracami nad płatną łatką świadczy o tym, że nie są zbyt dumni z takiego obrotu sprawy.

Mimo wszystko łatkę kupię, dla grafy  :118:

P.S.
Ciekawe czy następne będzie FC 3.0.

Żeby zainstalować BS2 musisz mieć pierwszego BS, więc Black Shark obecnie kosztuje 60 dolarów  :021:  To chyba jedyna na rynku gra, która drożeje z czasem  :121:

Jest też wersja "standalone", za 40$. No i widzę, że A-10 też już kosztuje 40$. W końcu prawie rok już ma, ale ten czas leci :)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 03, 2011, 08:10:22 »
A to przepraszam, wczoraj jeszcze nie było.

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 03, 2011, 08:19:21 »

Co za brednie...

Cytat: Eagle Dynamics
The "DCS: Black Shark 2" upgrade requires "DCS: Black Shark" and is available for $19.99. "DCS: Black Shark 2" is also available as a full product at $39.99.[...]