Autor Wątek: FSX - błąd instalatora: "dostęp do pliku xxx jest niemożliwy".  (Przeczytany 1359 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Chcąc mieć w symulatorze inne linie lotnicze i inne modele niż podstawowe w grze, sięgnąłem po installera:
http://www.youtube.com/watch?v=9DEZmtab ... re=related
http://www.world-of-ai.com/installer.html

Wypakowałem. Problemy pojawiły się podczas wgrywania pierwszej bazy danych, bodajże był to ściągnięty i rozpakowany już wcześniej pakiet Virgin Atlantic:
http://www.flightsim.com/file.php?cm=SE ... AVIRv3.zip

Po ustawieniu opcji kliknąłem w "next". W tej samej chwili pojawiło się okienko z czerwonym krzyżykiem w kółku oraz informacją, że dostęp do pliku jakiegoś tam jest niemożliwy, tym samym instalacja pakietu jest niemożliwa. Chodziło o lokalizację Symulatora na dysku. Poniżej widniały dwie opcje; pierwsza - kontynuuj oraz druga - wyjście. Dobra, kliknąłem kontynuuj. Wyskoczyłem poza dom na trzy godzinki, przyszedłem, stan był taki jaki zostawiłem - nic się nie "kontynuowało" a jestem pewien, że tę opcję wybrałem. Czy jest na tym forum ktoś kto mógłby mi pomóc? W czym tkwi sęk? Jak uzyskać te upragnione linie? Byłbym niezmiernie wdzięczny z racji na to, że irytuje mnie wręcz brak prawdziwych linii lotniczych w symulatorze, koniecznie muszę je mieć :D Dodam jeszcze, że mój system operacyjny to Windows7, czy może to w jakiś sposób kolidować z niemożnością zainstalowania paczek?
« Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2011, 08:37:25 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: Microsoft Flight Simulator X Problem z installerem
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 04, 2011, 22:16:19 »
No nie wierzę, że na tylu użytkowników forum nikt nie może lub nie chce odpowiedzieć. Na prawdę, bardzo proszę o pomoc...

« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 05, 2011, 00:49:07 »
Napisz jaki masz system operacyjny i jakiego FSX.Podaj tez jakies linki z obrazkami z bledem programu.
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 05, 2011, 14:08:16 »
Mam Windows7, symulator to Microsoft Flight Simulator X wersja Deluxe. Nieiwem co się dzieje, nie da się wrzucić screena

« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 05, 2011, 15:06:58 »
A moze masz Skype lub GG lub Xfire?
« Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2011, 08:38:28 wysłana przez KosiMazaki »
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 05, 2011, 15:52:20 »
No GG na AQQ.

Pisownia. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2011, 08:38:02 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 05, 2011, 23:46:47 »
To moze bys podal jakis numer do GG lub cos a nie piszesz ze masz bo mnie to nie interesuje akurat :D
« Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2011, 08:38:39 wysłana przez KosiMazaki »

Odp: FSX - błąd instalatora: "dostęp do pliku xxx jest niemożliwy".
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 07, 2011, 21:46:48 »
2889811