Autor Wątek: fsx-Acceleration Misje  (Przeczytany 1536 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fsx-Acceleration Misje
« dnia: Listopada 03, 2011, 15:31:30 »
Witam! Ja mam myślę dość banalne Pytanie, jednak troszku sprawia mi to problemu...
Otóż Mam wersje Angielska gry jak i dodatku ,i nie rozumiem za bardzo celów misji szczególnie W misjach Acceleration.
Czy komuś by się chciało bardzo krótko opisać cel tych misji ???
Np. start z lotniskowca f/a18 lot do przylądka canaveral, tam pojawia się cesna.. I o co tam chodzi ???
Czy ta misja z Ufo ??
Byłbym wdzięczny za taki krótki konkretny opis misji z acceleration.
BTW, z gory dzieki za rady "ucz się Języka" (uczę sie) "najpierw naucz się latać" itp

qrdl

• Gość
Odp: fsx-Acceleration Misje
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 03, 2011, 16:04:33 »
A uczysz się pisać poprawnie po polsku? Wiesz, nazwy własne, interpunkcja etc? Pewnie tutaj przyjdzie ktoś posprzątać i pokolorować ci świat, bo to temat do wątku dla początkujących powinien być.

Życzliwy

« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 03, 2011, 18:01:07 »
Czy ja tu kogoś pytam o pisownie ? interpunkcje? czy nazwy własne ? Jak nie masz zamiaru odpowiadać na zadane przeze mnie pytanie to Zajmij się lepiej swym smutnym życiem, a nie ocenianiem innych Nobie.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 03, 2011, 18:05:28 »
O, widzę że kolega kandyduje do tegorocznej nagrody Darwina. Wróżę spore szanse na sukces.  :021:

« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 03, 2011, 18:16:53 »
Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź na temat, jeśli będę chciał podywagować o teorii ewolucji na pewno znajdę do tego inne odpowiednie forum.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 03, 2011, 22:30:48 »
Zacznij już szukać... U nas nie popiszesz.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...