Autor Wątek: Gra (poprzez launchera) nie może dokonać aktualizacji do 1.022  (Przeczytany 1710 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Gra (poprzez launchera) nie może dokonać aktualizacji do 1.022
« dnia: Listopada 26, 2011, 20:23:22 »
Wyskakuje failed.... itd., każe mi sprawdzic log file ale ja tam nic nie rozumiem i nie widzę tez nic co by wskazywał na problem. Poszukiwania na forum RoFa nie dały nic, znalazłem takie problemy w odniesieniu do niedziałającego serwera. Jest to cholernie wnerwiające bo nie moge nawet w grę wejść gdyż wymaga aktualizacji.
Gra świeżo postawiona, cała ściągnięta z serwera neoqb, kilka dni temu grałem bez przeszkód. Nie widzę nigdzie info o problemach z aktualizacjami.
Pomóżcie bo właśnie wydałem 11 dolców z centami na dodatki i nie mogę ich przetestować  :121: 
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Gra (poprzez launchera) nie może dokonać aktualizacji do 1.022
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 27, 2011, 01:08:38 »
Wklej tego loga jak masz. To czytałeś:

http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=353&t=6472
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Online rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 28, 2011, 22:17:51 »
Dzieki Kosi. Pomogło wyciagnięcie katalogu z grą z Program Files do ogólnego i uruchominie rof_updater.exe.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 08, 2011, 18:12:48 »
To ja się też pod ten wątek podłączę.

Przy próbie wejścia w RoF  wywala mi taki komunikat:

Poradzicie jak to naprawić?
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952