Autor Wątek: Logowanie do ED-net  (Przeczytany 2400 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Logowanie do ED-net
« dnia: Grudnia 03, 2011, 22:39:10 »
Witam, nie mogę polatać online pomimo tego że mam oryginalną grę z CD Projekt.
Pierwsze podejście  wersja z pudełka 1.1.0.9 , odpalam multi, rejestruje się do ED-net i
loguję się jak należy;

Po kliknięciu connect pokazuje się;

Klikam ok i nic się nie dzieje zero serwerów, nie ma też komunikatu o błędnym haśle lub loginie, czyli teoretycznie jestem zalogowany
tyle że nie mogę tego potwierdzić;

Po wgraniu patcha 1.1.1.0 jest jeszcze śmieszniej bo zamiast tablicy z obrazka nr.2 mam komunikat o tym że mój cd key jest nieaktualny;

W związku z powyższym mam np. pytania;

1. czy można gdzieś na ED sprawdzić konto ? ( google milczy)
2. jak anulować obecne konto na ED-net  , żeby ponownie się zarejestrować , czy to jest  możliwe ?
3. w ostateczności czy można otrzymać nowy cd key  od CD Projekt ?
4. ewentualnie jakieś inne pomysły , gra w trybie offline działa prawidłowo.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2011, 22:52:38 wysłana przez John Cool »

John Cool

• Gość
Odp: Logowanie do ED-net
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 03, 2011, 23:01:49 »
Zaloguj się na http://www.digitalcombatsimulator.com/ używając poświadczeń na które wcześniej próbowałeś się zarejestrować.
Przynajmniej mi wersja z CD Projekt zadziałała na starym koncie które tam miałem, udało mi się na nie zalogować.

Wersja upgradowana do 1.1.1.0.

Spróbuj poczytać jeszcze tu: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=60857

Oraz ewentualnie tu: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=60861

« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 03, 2011, 23:53:03 »

Dzięki , powalczę jutro :001:

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 04, 2011, 00:04:48 »
To ew. napisz później co zdziałałeś bo z tego co wiem to jest nierzadki issue z Guźcem.

« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:45:45 »

Ogólnie to w tych linkach nie ma nic nowego , czyli upraszczając jeden CD KEY do jednego konta ,jak coś się pomiesza podczas rejestracji  to kaszana .
Wydaje się że jedynym wyjściem byłoby wykasowanie konta na ED do którego przypisany jest CD KEY, i rejestracja od początku.
  I tu jest zonk ponieważ nie wiadomo jak się wyrejestrować , po za tym jedyne konto  które mam na ED i którym rejestrowałem się w grze nie chce być
zgodne z CD KEY.
   Wyślę jeszcze info do CD Projekt , może dostanę nowy klucz .

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 04, 2011, 19:21:24 »
Wyślę jeszcze info do CD Projekt , może dostanę nowy klucz .

Marne szanse na to, w końcu 2 CD keye to tak jak byś miał dwie gry w cenie jednej. Możesz wtedy legalnie sprzedać stary CD key.
Kupujesz właściwie CD key, a płyta jest tylko dodatkiem (takim gratisem ;)).
Są przecież strony, na których można kupić sam CD key, płacisz na pay pal, a oni Ci przysyłają skan CD keya, nie masz płytki ale nie musisz płacić za i czekać na wysyłkę.

« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:50:51 »

W desperacji zakupiłem nowego Cd keya ( wyszło na to że łącznie wydałem na Warthoga prawie tyle co w Pilots.pl:) ;
  Teraz zanim zrobię fałszywy ruch proszę o wskazówki ;

1. co i gdzie ewentualnie poczyścić żeby się  nie pogryzły oba klucze?
 2. ponieważ teraz offline  gra jest zainstalowana na starym kluczu i działa to czy ją odinstalować  ewentualnie nowego klucza używać
    tylko do logowania się do ED net .
 3. i na koniec najważniejsze co mam zrobić najpierw , założyć nowe konto na stronie  ED czy lepiej zrobić od razu rejestrację z poziomu gry ?