Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o serię DCS a właśnie sprawiłem sobie A-10 i mam takie pytania.
Po zainstalowaniu mój A-10 jest w wersji 1.1.0.9, a z tego co widzę najnowsza wersja to 1.1.1.1 i jeśli chciałbym zpaczować to musiałbym sciągnąć najpierw patch 1.1.1.0 dla 1.1.0.9, który waży coś koło 1.8GB a potem dopiero patch 1.1.1.1 dla 1.1.1.0, który także waży coś koło 1.8GB, dobrze rozumiem?
Dlatego wydaje mi się, że rozsądniej będzie jeśli sciągnę pełną wersję 1.1.1.1 i zainstaluję od nowa, pytanie czy mogę sciągnąć pełną wersję ze strony producenta jeśli mam pudełkową edycję?
Kolejne pytanie jest takie czy ilość instalacji jest jakoś ograniczona? Ponieważ jak instalowałem i aktywowałem to kątem oka zobaczyłem coś, że zostało 9 aktywacji. Nie zdążyłem przeczytać dokładnie ponieważ niestety proces instalacji jak zywkle w pełni automatycznie robiłem to znaczy klikac tam gdzie jest ok i jak najszybciej...
Ostatnie pytanie trochę nie w temacie patchy ale nie wyświetlają mi się misje treningowe, to znaczy po wejściu w trening te tabelki są puste, czy jak zpaczuje to rozwiąże to ten problem?
Tak w ogóle to pytam ponieważ mam dość wolne lącze i muszę przyznać, że nie chciałbym sciągać tak gigantycznych patchy czy całej gry na próżno.
Z góry dzięki za pomoc.