Autor Wątek: Turniej Flaming Eagles Online War organizowany przez Corpo Italiano Aeronautico.  (Przeczytany 10366 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Traun ostatecznie jak nie będziesz miał maszyny to możesz polatać u mnie na strzelcu.  :banan
Tylko nie podkradaj mi nalewki ze zbiornika, bo spotka cię los poprzednika.  :002:

Ps. Nikt nie chce latać ze mną w załodze, bo nie mogą oprzeć się pokusie.  :004:
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Cha cha jak zaatakować taki combat box złożony z DFW C.V
Dokładnie tak jak widać na screenach :) Przyłożyć z przodu prawym prostym, potem unik na dół i poprawić podbródkowym ;)

S!
Na większym speedzie lepiej idzie.
--------------------------------------------

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
Tak zdemontowaliśmy inną wyprawę CAI - 4x DFW chronione przez 6 Albatrosów zostało zniwelowanych przez Sandera, Rahona i mnie. Rahon atakował ich od spodu, ja atakowałem od czoła, mierząc po silnikach, a Sander angażował eskortę. Ponieważ SPAD jest bardzo szybki w nurkowaniu, eskorta nie podążała za nami, bo później nie doszłaby do własnych bombowców (v max Alba jest niewiele wyższy od DFW), tylko trzymała się wyżej i sporadycznie interweniowała. My na spokojnie, metodycznie atakowaliśmy przeciwnika. Po uszkodzeniu ich motorów i przebiciu zbiorników należało tylko czekać.

Ech, Traun, żebyś nabył R.E.8, to by była możliwość żebyś wskoczył od razu do nas. A tak to będziesz musiał poczekać kilka meczów na Bregueta 14.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
Jak będzie świąteczna promocja to koniecznie nabywaj.

Tak swoją drogą to polecam każdemu kto lubi dwumiejscówki kupić R.E.8- jest to obecnie moja ulubiona maszyna. Z jednej prostej przyczyny- nie potrafi lecieć prosto i w przeciwieństwie do DFW czy Brygidy sam lot nie jest nużący- trzeba kontrolować żeby nam się nie władowała w ziemię. Ma mały zapas mocy więc manewry też nie wyglądają jak w pozostałych maszynach. Ogólnie- większa frajda z prowadzenia.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
OK Jak tylko będzie jakaś przecena kupię i R.E.8 i Triplana.
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

R.E.8- jest to obecnie moja ulubiona maszyna.
Cieszy mnie to bardzo Sherman ;) Rzeczywiście R.E.8 - zacny samolot.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
Tak zdemontowaliśmy inną wyprawę CAI - 4x DFW chronione przez 6 Albatrosów zostało zniwelowanych przez Sandera, Rahona i mnie.

Panowie tom ja niegodny z wami latać.
Jak mniemam w tym okresie mogliście mieć te nieszczęsne Spady VII 150 konne.
Toż one owszem szybkie ale wznoszą się strasznie i manewrują tragicznie ja w każdym razie na albatrosie jem je na śniadanie bez wysiłku... albo wy jesteście Bogami to ci Włosi to leszcze bo w tym układzie 6-3 to żaden z was do domu nie powinien wrócić...
GG 4834952

Na śniadanie spady jesz w sosie single czy multi? Bo to różnica.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
O single bym nie śmiał pisać bo to zabawa dla dzieci...
Mało naprawdę mało ludzi potrafi walczyć nim energetycznie...
GG 4834952

To nie znaczy, że samolot jest do bani tylko woźnica. Co potwierdza fakt, że Lucas, Rahon i Sander potrafią na tych maszynkach rozbić wyprawę 4x DFW + 6x Alb II. A to, że będziesz latał (mam nadzieję) wśród tak wybitnych pilotów nie powinno Cię zniechęcać. Możesz się od nich wiele nauczyć a nam przyda się każdy pilot ;)

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
Oj przyda się, przyda!
A z tej wyprawy to "zdemontowaliśmy" jedynie te DFW. Albatrosy zostawiliśmy, bo trochę ciężko byłoby z nimi wojować, gdy miały taką przewagę. Korzystaliśmy z przewagi prędkości, wpadaliśmy na DFW, ostrzał, a następnie czekaliśmy aż im powysiadają motorki. Na szczęście RoF sygnalizuje teraz wizualnie uszkodzenia samolotów.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
Cofam to co o Waszych przeciwnikach powiedziałem...

Miałem wczoraj przyjemność z nimi polatać i .... lekko nie macie (ja też latając z Wami nie będę miał lekko).

Zebrali się w 8 albatrosów (ja się na końcu podpiąłem), ładnie przelecieli linię frontu potem podzielili się na 2x3 i zeszli na dwa konwoje ciężarówek 2 samoloty zostały wyżej jako eskorta. Ładnie i szybko rozprawili się z tymi konwojami więc kiedy przyleciała osiecz 3x Triplane i 2x N17 już było pozamiatane.
Ja niestety nic nie ustrzeliłem (był taki młyn że bardziej uważałem żeby się ze swoim nie zderzyć) spuścili wszystkich przeciwników i bez strat wróciliśmy do domku....
GG 4834952

Odp: Turniej Flaming Eagles Online War organizowany przez Corpo Italiano Aeronautico.
« Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 02, 2012, 13:32:56 »
traun, pewnie Cię zainteresuje, że CAI ponownie otwarło zapisy do FEOW Open Beta. Link do tematu.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
Odp: Turniej Flaming Eagles Online War organizowany przez Corpo Italiano Aeronautico.
« Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 02, 2012, 17:51:58 »
Lukas -- mogę się wpisać jako należący do Waszego szwadronu bombowego?
GG 4834952

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 03, 2012, 09:32:38 »
Poprosiłem Gladio, żebyś mógł latać jako nasz "najemnik", tak jak robi to Piotras.