Witam wszystkich

Jako że to mój pierwszy post na forum - choć nie do końca, bo kiedyś (7-8 lat temu) posiadałem tu konto i nawet się udzielałem, ale teraz nie pamiętam nawet loginu a poza tym podejrzewam że po takim czasie "bezaktywności" mój profil i tak został dawno usunięty.
Ale do rzeczy - niedawno zainstalowałem nielimitowane demo RoF i gra bardzo mi się spodobała. Korzystając z aktualnej promocji dokupiłem 2 samoloty: Dr.1 i Bristola. Dawno temu sporo grałem w FB+dodatki, szczególnie lubiłem wirtualne fronty. Widzę że podobna idea powstała w RoF co mnie bardzo cieszy

. Zarejestrowałem się na forum =CAI= i chciałbym dołączyć do rozgrywki, jednak nikogo nie znam w RoFowym środowisku.
Tu mam pytanie do Lucasa - czy mógłbym "podpiąć" się pod Was? Nie mam wprawdzie doświadczenia w lataniu grupowym (zawsze solo) ale swego czasu należałem do klanu Polish Seamen i sporo pływałem w SH2/DC tak więc działanie w zespole nie jest mi obce. Preferuję latanie na szturmowcach i zwiad. Walka powietrzna zbytnio mi nie idzie

- jak na razie wszystkie moje "kille" w multi w RoF to albo jako strzelec pokładowy albo przyłożenie bombą w samolot na lotnisku. Ciężkie bombowce mnie raczej nie interesują. Druga kwestia: maszyny. Na razie mam to co w demie + te 2 co kupiłem - Spad 13, Albatros 5, Fokker Dr. 1 oraz Bristol. Z tego co wyczytałem latacie po stronie Aliantów tak więc mój garaż zmniejsza się do Spada i Bristola. Mogę kupić jeszcze jeden samolot (niestety u mnie "pierwszy " wypada 17-tego czyli będzie po promocji

a jak jest z końcem miesiąca to pewnie każdy wie

), tak jak pisałem preferuję raczej loty szturmowe/zwiadowcze więc myślę o R.E. 8 lub Breguet 14. Co by było lepsze (oczywiście jeśli pozwolicie mi z Wami latać)?
Pozdrawiam i do zobaczenia na wirtualnym niebie