Witam Wszystkich
Prośba do KENZO . Próbuję do QMBP w DBW 1.71 dodać mapę pomorza gdańskiego , ale chała .
Mapy są w FMB w zakładce „Map\EastFront” , więc chodzi żeby zadziałała w QMB . W AAA_11.1 , żeby mapa była w QMB widoczna trzeba było jeszcze w „conf.ini”edytować wpis „[quick]” a pod nim np. „Custom15=LAL_Normandie-44”
„Custom16= uzav_EastBalt” itd.
Na stronie
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,726.48.html piszesz o ścieżce dostępu ;
>>And just add to #DBW/Missins/Quick a new folder with the appropriate name from the maps (xxxx) and missions for them inside folder (xxxxBlueNone00.mis & xxxxRedNone00.mis etc.) - and that's it!
eg. with Tunisia(MrO) map : #DBW/Missins/Quick/Tunisia(MrO) and inside folder: Tunisia(MrO)BlueNone00.mis etc. - and it should appear in the list in QMB!<<
Nie znam angielskiego , posługuję się translatorem i o ile to zrozumiałem w folderze „#DBW” powinien być folder „Missins” a w nim „Quick” i katalog konkretnej mapy np. „uzav_EastBalt” i ścieżka dostępu powinna wyglądać tak ; „IL-2 Sturmovik 1946\#DBW\Missins\Quick\uzav_EastBalt”. Tyle że w „#DBW” nie ma katalogu „Missins” , powinno być chyba „Missions”. Czy te foldery trzeba „stworzyć” samemu , czy to powinno być
„IL-2 Sturmovik 1946\#DBW\Missions\Quick\uzav_EastBalt”
Dodałem przez „jsgmemods\#DBW_MOD_Aircraft\#DBW” około 40 modów samolotów i nie chciał bym tego spaprać jakimś nie odwracalnym błędem.
Deklarujesz się w poście powyżej , że to łopatologicznie opiszesz . Więc moja wielka prośba , czy możesz .
Dzięki Cześć