Kurcze, mnie też korci aby się zgłosić. Tylko mam inne obawy, nie wiem czy wyrobię z wolnym czasem.
Co do kompromitacji, to też mam lekkie obawy, bo jestem takim pilotem teoretykiem. Latam główne offline, ćwiczę procedury startu, lądowania, obsługi broni i innych systemów pokładowych. Manuale to moja pasja

. Z latania z ostrą amunicją to głównie trenuję dogfight (zazwyczaj gun only), trochę ćwiczę zrzutu CCIP, CCRP, it... A tej teorii do mam już ponad 10 lat. Falcona 4 znam od początków, stał się wirusem w moim życiu

.
Chętnie bym się przyłączył do 13 WELT, tylko potrzebowałbym wsparcia w lotach w formacji, do praktycznych wskazówek walki AA w średnim i dalekim zasięgu (BVR) i pewnie innych braków też się znajdzie...

.
A co do wolnego czasu, to chciałbym się dowiedzieć w jakich zazwyczaj godzinach latacie, w jakich dniach tygodnia, ile wam średnio zajmuje spotkanie online...? Czy może jest to totalny spontan?

Muszę to zweryfikować z moimi możliwościami. Jak to będą późne godziny nocne to pewnie będę musiał przenieść kompa z sypialni do garażu