Rutkov, to jeszcze nic. Wyobraź sobie jest początek czerwca 1944, a Ty jesteś w pierwszym szeregu pierwszej linii barek zbliżających się do wybrzeża Normandii. To dopiero musiało boleć, a jednak ktoś to musiał zrobić. Mniej drastyczny przykład. Latami wystawałem w korkach we Wrocławiu, paliłem hektolitry benzyny rozmyślając o obwodnicy. A teraz leszczyk robi prawko, kupuje sobie samochód i śmiga w najlepsze po znacznie mniej zatłoczonym mieście lub korzysta z obwodnicy, a wszystko za moje cierpienie i krwawicę topioną w dodatkowe paliwo (podatek). Powinienem chyba dostać w takim razie pas ruchu gratis

?
Rutkov jesteś dla mnie cichym bohaterem RoFa :karpik, tak trzymaj

.
Tak czy siak. Nie chcę być fundamentalistą, ale pamiętajcie jedno - RoF padnie i będziemy czekać na Kloda II - to ja dziękuję, wolę wydać kasę teraz, żeby ta wizja z czekaniem na Kloda (lub be shure 2 weeks puth) nie urzeczywistniła się NIGDY.
Tako rzecze,
Zaratustra
EDIT------
Na walentynki zrobiłem sobie prezent. W sumie to już mam wszystko przedpłacone, trudno, będę żył miłością

. Fajnie jest, że oprócz niskiej ceny przedpłaty dostajemy jeszcze -20% zniżki. Tak więc te "maluchy" wychodzą po $7.19, a latająca łódź po $10.39. Nie jest źle i jest to duży upust.