Zabawne, że nad IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover jest banner z P-38, a pod spodem tekst "Tytuł jednak mocno zawodzi, do czasu kiedy zostanie naprawiony przez autorów rozwój tego działu został wstrzymany.". To oczywiście nie ma nic do layout'u. Mi on pasuje. Lista "news" jest długa, to najważniejsze
I jest widoczne przejście do forum...
No jak, przecież obrazki na górze są dynamiczne, to znaczy: np. na stronie głównej pojawiają się wszystkie (zmiana automatyczna co kilkanaście minut), w konkretnym dziale np. IL-2 będziesz miał już tylko ograniczone do konkretnego tytułu, czyli np. w tym przypadku mógł pojawić się screenik na górze tylko z serii IL-2 dowolnego tytułu, podejrzewam, że pojawił się z FB, ale to dalej Iłek. Tak to działa.
1. RSS nie działają.
2. Jeden news na stronie + przeklikiwanie to w dzisiejszych czasach trochę słabo.
RSS będzie do poprawy.
Z newsem tak już zostanie (po prostu jeden będzie wisiał przez tydzień

), na tę chwilę zachęcam bardziej do przewijania za pomocą tych skrótów 1,2,3,4 itp. Tu będzie też z czasem automat, który sam będzie powodował zmianę. Kwestia przyzwyczajenia tak myślę.
A ja już wiem czemu Yoyek zmienił layout (który podoba mi się bardzo swoją drogą): bo konkurencja też zmieniła http://www.gry-online.pl/
Chyba tylko jeszcze nie odpaliłem Wyślij smsa za czytanie

(ps. no way).