Autor Wątek: Patch 1.024 / Halberstadt CL.II.  (Przeczytany 3238 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Patch 1.024 / Halberstadt CL.II.
« dnia: Marca 23, 2012, 17:05:06 »
Już jest wraz z dopieszczonym Halberstadtem CL.II.  :banan.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
Odp: Patch 1.024 / Halberstadt CL.II.
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 23, 2012, 21:13:45 »
Warto było czekać na te piękne czasy..
i na własne oczy..
cuda te zobaczyć.
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 24, 2012, 14:14:20 »
Jak wam się widzi nowa zabawka? Ja wczoraj trochę polatałem na Syndykacie. Według mnie jest słabszy (wolniejszy) od DFW. Kręci całkiem sprawnie, ale oczywiście nie ma mowy żeby był w stanie zwiać przed Nie na niskim pułapie. Z ciekawostek, to jest przepustnica, która ma "pasmo" wysokościowe, czyli imo >1000m. Pchnięcie obrotów na ziemi powyżej 1200-1250 rpm skutkuje bardzo nieprzyjemnym dla ucha trzaskaniem, które kojarzy się z końcówką silnika. Jakbym miał na szybko znaleźć maszynę po drugiej stronie, podobną w osiągach (nie w prowadzeniu) do Habermansa, to byłby to R.E.8.
I tak przy okazji, bo nie wiem czy to było wcześniej, ja tego nie zauważyłem. Wczoraj nierozważnie wystrzeliłem flarę w kokpicie w silnik...... który stanął od tego w płomieniach. Było to wcześniej, czy to dopiero wprowadził 1.024?

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline Dondal

• *
  • Graj, muzyko!
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 26, 2012, 11:06:27 »
Były takie cuda od czasu jak wprowadzili ruchawość rąsi z rakietnicą.

« Odpowiedź #4 dnia: Marca 26, 2012, 11:55:46 »
W change logu nie widzę nic o karierze. Żadnych istotnych elementów nie wprowadzili przez 3 miesiące?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 26, 2012, 13:08:01 »
Ten patch wlasciwie poza maszyna i paroma bugami nic nie wnosi w sumie, moze bardziej rewolucyjny bedzie kolejny?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 28, 2012, 16:07:06 »
No nie, zepsuli mi w tym pacz'u sterowanie widokiem. Uwaliło mi oś zoom'a - owszem, nie używałem jej, ale miałem przyciski do przesuwu plus/minus i krzywą schodkową, co by sterować zoom'em mniej więcej jak w Il2... Do tego przycisk resetu view daje teraz maksymalny zoom, a nie coś pośrodku. Czuję się oszukany. Małe zmiany, a nie mogę się ogarnąć latając i w nic nie trafiam...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.