Myślę, że stronie blue nie ma co dawać Migów-29, za to można dodać +2 F-15. Uzasadnienie: blue mają też Su-27, czyli w sumie 3 maszyny typu myśliwskiego, natomiast red tylko dwa typy (Mig-29 i Su-33). Tak więc odjęcie Migów stronie blue uważam za uzasadnione.
Migi red (o ile pamiętam) powinny mieć po 1x R-73 i 2x R-60.
Efy blue (oip) 2x AIM-9
Suczki-27/33 2x R-73
Ropuch, A-10 i - powiedzmy - Kakuś wedle życzenia.
I kolejna myśl, "podstawowe" myśliwce to 29 i 15, myślę, że każda ze stron powinna mieć nie mniej niż 4-5 tego typu maszyny (a jak przyjdą tłumy
? )
Ok, ze strony blue skasowałem MiG-i.
Uzbrojenie dałem, takie jak opisałeś. Ropuchów i świniaka nie obciążałem zbytnie, żeby zwiększyć ich szanse przeżycia

.
Ilość myśliwców podstawowych zwiększyłem do 5.
Żeby dać coś do roboty śmigłowcom, postawiłem cztery zgrupowania celów. Jest tam kupa złomu broniona przez sziłki, vulcany. Śmigłowce będą musiały się pomęczyć, a rycerzom w suszarkach to aż tak życia nie utrudni. Odległości do celów są dla obu stron mniej więcej podobne. Czekam na sugestie.

Organizatorzy martwią się mała liczbą zgłoszeń, więc zachęcam gorąco do latania. Będzie można postrzelać do moderacji, powspominać, poznać się bliżej od przodu, od tyłu, od strony lufy itp.

A przede wszystkim będzie można polatać

. Moje gg jak coś 2182948.