Autor Wątek: Łikendowe latanko  (Przeczytany 29151 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Odp: Łikendowe latanko
« Odpowiedź #240 dnia: Czerwca 08, 2012, 09:45:44 »
Latało się fajnie, tylko przydała by się jakaś obrona AA nad lotniskiem Blue :) Aż trochę głupio mi było gdy tak bezkarnie latałem nad wami i was rozwalałem na tym lotnisku :D

Obrona była, tylko, że nasza wunderwaffe Żaneta ją szybko zdejmuje. "Głupio mi było" - lol, tak więc nie czujesz największej przyjemności jaką daje ta misja  :banan.

@Mazak. Trzeba było napisać, że masz pauzę, to host wtedy pauza/unpauza i jest ok.

Tako rzecze,
Zaratustra

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #241 dnia: Czerwca 08, 2012, 11:32:33 »
Ogólnie było fajnie, chociaż nie naliczyłem tylu fragów co poprzednimi razami  :121:
No i postawienie poprawionej misji okazało się małym niewypałem - trzeba ponownie pokombinować z wyłączeniem external views.

« Odpowiedź #242 dnia: Czerwca 09, 2012, 08:37:36 »
Jak mam planować wieczór? Czy większość wpadła w euroszał? ;-)

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #243 dnia: Czerwca 12, 2012, 14:16:12 »
Ja myślę, że latanie wróci po fazie grupowej (teraz mecze są dzień w dzień), czyli jak Polska już odpadnie. Przynajmniej ja mam zamiar stawiać serwer :-).

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #244 dnia: Czerwca 12, 2012, 17:50:45 »
Ja myślę, że latanie wróci po fazie grupowej (teraz mecze są dzień w dzień), czyli jak Polska już odpadnie. Przynajmniej ja mam zamiar stawiać serwer :-).

Tako rzecze,
Zaratustra

Też tak myślę :-) Ja zawsze będę się meldować do latanka (no chyba, że coś wypadnie - jak urlop ostatnio).
Nie można tego zaprzepaścić. Zebrała się fajna grupka ciekawych osobowości.
Poza tym pewnie w tym roku pojawi się FC3, więc będzie co testować online.

Pozdrawiam 

« Odpowiedź #245 dnia: Czerwca 12, 2012, 17:53:50 »
To ja czekam na tą kutapokalipsę!!! Dajcie znać chwilę wcześniej chociaż widzę co się robi na stadionach także jestem trochę na bieżąco ;-)

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: Czerwca 22, 2012, 09:33:32 »
Ja dziś po meczu, czyli ~22:30 mogę latać albo w FC2 albo w RoFa, chętnych proszę o zgłoszenia.

Tako rzecze,
Zaratustra