Autor Wątek: Il2 UP RC4 i zawieszanie się w przypadku śmierci / Refly  (Przeczytany 1250 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
Witam!

Mam taki problem, może związany z niedawną przesiadką na Windows 7 64b, że wczoraj latając online miałem 100% zawieszeń gry przy zderzeniu z ziemią. Na zewnętrznej animacji wraku, ewentualnie chwilę potem po naciśnięciu przycisku Refly. Czy ktoś miał takie doświadczenia? Próbowałem zmieniać ustawienia startowe Ił'a , czyli ile ma dostępnej pamięci i w jakim trybie, ale to nie pomaga. Losowe zmiany w ustawieniach nVidii też nie dają rezultatu. Miałem tylko parę prób, reszta eksperymentów dzisiaj, ale może ktoś ma dla mnie jakąś podpowiedz, z czym można poeksperymentować. Może powinienem uruchamiać grę w trybie zgodności? Albo jako administrator? Z tym, że sama gra idzie świetnie, można latać długo, wszystko na pełnych detalach bez jakichkolwiek problemów...

Pozdrawiam!
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

mmaruda

• Gość
Odp: Il2 UP RC4 i zawieszanie się w przypadku śmierci / Refly
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 08, 2012, 10:27:34 »
Obczaj sobie najpierw ustawienia zarządzania energią, są szanse, że to wina oszczędzania prądu.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
Odp: Il2 UP RC4 i zawieszanie się w przypadku śmierci / Refly
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 08, 2012, 11:54:18 »
Problem jak na razie był tylko z lotami na 109-tkach zakończonych zgonem. Nigdy w innych konfiguracjach tego nie doświadczyłem. Może 109-tka jest podatna na ustawienia zarządzania energii. ;) Powalczę. Pozdro!
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.