Czyli pojazdami naziemnymi poruszam się bez problemów ale żeby wzbić się w powietrze potrzebny jest moduł danej maszyny (K-50, A-10 czy MIGa). A grając jako JTAC mam do rozegrania coś ala misja np. wyjazd z bazy odnalezienie celu, wskazanie go i po zakończeniu operacji powrót do bazy czy tylko na chwilę działam jako JTAC wskazuję cel i to wszystko. I czy rolę specjalisty wsparcia ogniowego mogę przejąć w dowolnym pojeździe czy są wybrane specjalne wozy do tego wyznaczone? I czy gra aktualizuje się sama do nowej wersji po odpaleniu jej czy samemu trzeba pilnować i sprawdzać czy są jakieś aktualizacje. A wogóle jak sprawdzić jaką wersję się posiada?
Chyba by trzeba pisać FAQ dla Ciebie

. Co do wersji - po odpaleniu masz ją podaną w prawym dolnym rogu (menu DCSW). Program sam sprawdza aktualizację przy uruchamianiu. Obecnie to 1.2.10 i coś tam coś tam.
Sam CA mam, ale w sumie ani razu nie odpalałem. Z tego co wiem, możesz z pozycji Commandera (F10) zając miejsce w każdej jednostce i objąć nad nią dowodzenie. Co do latadeł, musisz mieć kupiony i aktywny dany moduł.
@Kusch, ładne te fotki w DCSW 2, aż chciałoby się mieć na tym engine to co oferuje Steel Beast Pro:
https://www.youtube.com/watch?v=Zw93CbN4v-8 . Chociaż jeden czołg czy coś...