Autor Wątek: Kokokoko 2012 [o piłce nożnej]  (Przeczytany 32639 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Kokokoko 2012 [o piłce nożnej]
« Odpowiedź #180 dnia: Czerwca 13, 2012, 19:41:42 »
Widzieliście co zrobił Ronaldo? ha ha...:) Masakra.
Wikingowie idą na przebój, 2-2  :karpik.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #181 dnia: Czerwca 13, 2012, 19:42:21 »
Super. Zaciskam pośladki na 10 minut.

PS
Nie pomogło.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #182 dnia: Czerwca 13, 2012, 19:49:20 »
Popuściłeś?  :002:

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #183 dnia: Czerwca 13, 2012, 19:58:05 »
Dopiero po bramce na 2-3... :D.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #184 dnia: Czerwca 13, 2012, 19:59:08 »
Portugalom w końcu zaczęło się układać, zawsze mieli pecha i zasłużenie wygrali. Jest sukces, jest też porażka :). David Beckham ma kandydata do reklamy kosmetyków, ładna morda w sam raz :).

« Odpowiedź #185 dnia: Czerwca 13, 2012, 20:03:00 »
Jasna ciasna, karwasz twarz... Ronaldo niech lepiej zbiera pieczarki w Holandii, albo hoduje kalafiory pod Opalenicą. Szok. 2 akcja na 100%, zwłaszcza ta ostatnia... To jest piłkarz za miliony ojro? Ja bym po tym meczu odesłał go daleko, byle nie do Portugalii, bo go spalą na stosie  :118:
Bravo Portugalia, cieszę się, że wygrali. Zasłużyli moim zdaniem. Duńczycy też ładnie grali, ale szczęście im nie dopisało - trudno.
Pozwolę sobie na porównanie.
Wielkie R vs mniejsze L. Moim zdaniem L* wypada lepiej, czyż nie? ;)

*L - autor miał na myśli polskiego piłkarza, Lewandowskiego. R-Cristiano Ronaldo, nie znany nikomu człowiek z zachodniej Europy :D

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #186 dnia: Czerwca 13, 2012, 21:30:24 »
Szkoda, że nie mamy Oranjebo w grupie hahahahaha.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #187 dnia: Czerwca 13, 2012, 21:36:17 »
Jak na razie to Panzerwaffe robi niezły blitzkrieg Holendrom. Albo pobudka albo będą mieli ciepło.
Marcin Widomski

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #188 dnia: Czerwca 13, 2012, 21:46:39 »
pobódka
Lol?
A Niemcy pięknie gniotą, ciekawe ile jeszcze goli musi paść by Holendrzy zorientowali się, że nie można zostawiać Schweinsteigera samego pod polem karnym.
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

« Odpowiedź #189 dnia: Czerwca 13, 2012, 21:51:58 »
Czas coś zmienić, albo będzie van-eutanazja.
:)
Problem mają taki, że żaden Polak tam nie gra :).

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #190 dnia: Czerwca 13, 2012, 22:24:37 »
No to taka specjalna pobudka była, z emfazą. A na poważnie to walnąłem byka pisząc z telefonu. Zgubiło mnie przyzwyczajenie do automatów sprawdzających pisownię. No i pośpiech.

A tymczasem już jest 2-1 i Holandia jakaś pobudzona. Przez "u" tym razem.
Marcin Widomski

« Odpowiedź #191 dnia: Czerwca 13, 2012, 22:52:07 »
No cóż.. Niemcy jeszcze nie awansowali, Holendrzy nie odpadli. Wszystko może się jeszcze zmienić, podobała mi się druga połowa. Holandia pocisnęła Germanię i prawie odrobili. Zauważyliście te prostopadłe podania Niemców? Grają jak Rosja z tą różnicą, że dokładniej i skuteczniej :).

« Odpowiedź #192 dnia: Czerwca 13, 2012, 23:40:45 »
Piękny mecz (kolejny) w wykonaniu reprezentacji Niemiec. Bez finezji ale z konsekwencją realizowali swój plan: barykada na własnym polu i straszyć Holendrów kontrami. Skuteczność - 100% !!
Zrobili na 2:0 i taka przewaga wystarczyła, nawet w chwili przebudzenia przeciwnika.

Teraz już wiem jak będą grać Czesi - dostali dzisiaj wspaniały przykład.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #193 dnia: Czerwca 14, 2012, 18:44:25 »

« Odpowiedź #194 dnia: Czerwca 15, 2012, 00:07:55 »
Dobry obrazek.
Możemy zatem pokusić się o analizę.
Krecik ma przewagę wysokości, jak widać potrafi poruszać się na dwóch łapach. Dodatkowym atutem zdaje się być umiejętność posługiwania się niebezpiecznymi narzędziami. Obłęd w oczach świadczy o tym, że jest to istota inteligenta a co za tym idzie - wyrafinowana, potrafiąca działać w sposób przemyślany.

Reksio to typowy samiec alfa na sterydach. Prymitywne odruchy zwierzęce stanowią całą jego osobowość. Nie myśli za wiele, nie analizuje - po prostu dopada ofiarę i ostrymi kłami rozszarpuje ją na strzępy. Mimo, iż wydaje się być typowym, pozbawionym inteligencji agresywnym osobnikiem, nie można go lekceważyć.