Autor Wątek: Zdjęcia zawartości pudełek starych wydań symulatorów.  (Przeczytany 2045 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wiem że część użytkowników forum zbiera symulatory wydawane na przestrzeni lat. Szczególnie ciekawe są wydania kolekcjonerskie, do których dorzucane są różne ciekawe dodatkowe przedmioty. Myślę że to dość ciekawy pomysł, aby wrzucać fotografię szczególnie starych tytułów. Ogląda się to bardzo przyjemnie, a jeśli ktoś poluje na dany tytuł, może uzyskać informacje na co może liczyć przy zakupie danego produktu. Postaram się w miarę systematycznie fotografować i dorzucać kolejne tytuły, do czego zachęcam również innych. Na dzień dzisiejszy umieszczam zdjęcia: Falcon 4.0, EF2000, TFX, Tornado.   

Pozdrawiam i życzę miłego oglądania.
« Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2012, 20:35:15 wysłana przez KosiMazaki »
"Być bohaterem przez minutę, godzinę jest o wiele łatwiej niż znosić trud codzienny w cichym heroizmie." Fiodor Dostojewski

Offline syringe

• *
  • Centipede
Odp: Zdjęcia zawartości pudełek starych wydań symulatorów.
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 08, 2012, 18:30:58 »
Gratuluję kolekcji. Jak dorwę aparat to dodam od siebie EF2000 z dodatkiem i Longbow 2. :)

« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 08, 2012, 18:49:41 »
Gratuluję kolekcji. Jak dorwę aparat to dodam od siebie EF2000 z dodatkiem i Longbow 2. :)
Dzięki, i ja postaram się jeszcze kilka tytułów dorzucić do tego tematu. Na przestrzeni kilkunastu lat zebrał się  tego sporo. Jednak Longbow 2 nie posiadam, tak więc wdzięczny byłbym za wrzucenie tego tytułu.
"Być bohaterem przez minutę, godzinę jest o wiele łatwiej niż znosić trud codzienny w cichym heroizmie." Fiodor Dostojewski

_michal

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 08, 2012, 18:56:42 »
O, fajny wątek.

Nie mam zbyt wielu tak bogatych wydań, także tylko trzy ode mnie.

B-17 Mighty 8th. Karta z klawiszologią (na odwrocie opis myśliwców), pudełko, płytka, manual.

CFS3. Manual, mapka z klawiszologią (wersja en i pl), płytki, polska dokumentacja na płycie, pudełko DVD. Duże pudło się nie zachowało.

Battle of Britain: Wings of Victory. Pudełko, klawiszologia, mapka, płytka z grą i z filmem dokumentalnym.

Mam jeszcze Falcona 4, ale ten już jest, nie ma sensu powtarzać.

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 10, 2012, 12:14:48 »
Udało się dorwać aparat. :)

EF2000 z dodatkiem TACTCOM:

Jane's Longbow 2:

I na koniec ołtarzyk:

Brak miniaturek jest celowy. :)

« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 10, 2012, 18:36:41 »
B17 czy Longbow 2 bardzo ładnie wydane. Ja od siebie dorzucam - USNF Gold, Fleet Defender oraz Dawn Patrol.
« Ostatnia zmiana: Lipca 10, 2012, 21:23:54 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 14, 2012, 08:41:24 »
Prawie cała seria Silent Hunterów, pominiętą jest jedynie pierwsza odsłona symulatora wydana jeszcze na dyskietkach. 
« Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2012, 19:17:20 wysłana przez KosiMazaki »

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 11, 2013, 20:16:36 »
Udało mi się trafić na taką perełkę:

« Odpowiedź #8 dnia: Marca 11, 2013, 21:26:25 »
To i ja się pochwalę archiwum. ;)
Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 11, 2013, 22:12:15 »
Kiedyś to były czasy... teraz to i nawet czasem pdf'a nie ma w wersji cyfrowej :/ .
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl