Autor Wątek: DCS: World  (Przeczytany 177250 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: World
« Odpowiedź #780 dnia: Kwietnia 15, 2015, 10:27:20 »
Zakładam że tak, ale kod aktywacyjny do normalnej wersji pojawi się dopiero jak dodasz gifta do swojej biblioteki steamowej. To są dwa osobne kody.

« Odpowiedź #781 dnia: Kwietnia 15, 2015, 20:13:01 »
Nowa szata graficzna strony DCS  :o
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Troghv

• Gość
« Odpowiedź #782 dnia: Kwietnia 15, 2015, 20:33:15 »
Wypiję z litr wódki za to lol ( ειρωνεία).

« Odpowiedź #783 dnia: Kwietnia 15, 2015, 20:57:06 »
A już myślałem ,że to powiązane z wydaniem DCSII he he he ;)
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Troghv

• Gość
« Odpowiedź #784 dnia: Kwietnia 15, 2015, 21:05:25 »
Być może, ale bardziej by tu pasował DCS v 3.0. Odliczając od LOMAC'a poprzez FC 1 i 2 do  DCSW, w którym dodano hdr'y i inne polepszacze.

Offline Elian

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #785 dnia: Kwietnia 15, 2015, 21:49:17 »
DCS W nowej szacie  WEB  8)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #786 dnia: Kwietnia 15, 2015, 21:49:38 »
Nieeeee, no coś trzeba robić w wiosenny dzień, poza przesuwaniem ikonek po pulpicie, zróbmy sobie stronę ala shitter i dzień w dzień shittujmy, że `today is not the day`... Też pomyślałem, że to 2.0... i do tej pory mam do siebie żal, że jednak jestem ciężkim naiwniakiem.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #787 dnia: Kwietnia 15, 2015, 22:16:11 »
Ja mam taką receptę na Wasze/Nasze frustracje.
Postawić serwerek i będzie git. Polatamy, pogadamy i zapomnimy :)

Troghv

• Gość
« Odpowiedź #788 dnia: Kwietnia 16, 2015, 22:57:29 »
Tak się wczoraj co poniektórzy zachłysnęli nowy disajnem strony, że dzisiaj jak to Qrdl określił, pojawiła się z zagłaskania strona na "zegarki" :evil:

Offline Elian

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #789 dnia: Kwietnia 16, 2015, 23:13:56 »
Uważam że tamten projekt strony miał swój osobliwy klimacik który mnie ujmował. Z drugiej jednak strony sumując slogany: "Kto nie idzie do przodu, ten się cofa" + Natura nie lubi próżni.= Zmiany muszą być.

« Odpowiedź #790 dnia: Kwietnia 18, 2015, 17:20:15 »
Witam, jako że zaczynam dopiero w DCS śmigać mam do Was parę pytań bo się w tym pogubiłem...

1. czy jeżeli mam wersje DCS Word ściągniętą ze Steam to czy muszę moduły tam kupować na steamie czy niema to znaczenia i mogę kupić na oficjalnej stronie?
2. jeśli mam DCS Word z oficjalnej ściągniętą to czy mogę do tego kupować moduły na Steam? czy musi być albo z oficjalnej wszystko albo ze Steam?
3. posiadam pudełkową wersję A-10C Warthog czy mogę dodać jakoś do wersji DCS Word (ściągniętej ze steam lub z oficjalnej) ?

pozdrawiam.

« Odpowiedź #791 dnia: Kwietnia 18, 2015, 17:38:58 »
Witaj, sprawa wygląda tak:

1) Jeśli masz wersje ze Steam, to musisz kupowac do niej moduły przez Steam, te ze strony DCS nie zadziałają.

2) Jesli masz wersję ze strony DCS (polecam to rozwiązanie) to mozesz kupować moduły ze strony DCS, ale klucze ze Steama też w niej zadziałają.

3) Jeśli masz pudełkowego Warthoga to poprostu ściągnij moduł A-10C ze strony DCS, zainstaluj i podaj klucz, który posiadasz.
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #792 dnia: Kwietnia 18, 2015, 17:43:35 »
Z tego co pamiętam, to na Steam można było aktywować klucze zakupione od ED przed datą ogłoszenia, że już nie można ;) Czyli jest szansa, że pudełkowa licencja A-10 będzie działać w parówie.

« Odpowiedź #793 dnia: Kwietnia 18, 2015, 18:01:57 »
Czyli najlepiej wersję DCS Word mieć ściągniętą ze strony DCS, z nią przynajmniej działają także wersje modułów ze steama a kto wie gdzie akurat będzie taniej jakiś moduł.

jeszcze jedno pytanko, czy jak usunę DCS Word (wersja steam) z kompa to mogę normalnie instalować już wersje z oficjalnej strony? czy gdzieś jeszcze jakieś pliki siedzą?

« Odpowiedź #794 dnia: Kwietnia 18, 2015, 18:09:50 »
Pliki DCS powinny być w ./steamapps/common oraz w C:/Users/[nazwa_użytkownika]/Saved games/DCS. Moja propozycja jest taka, żebyś zalogował się na stronie DCS, pobrał sobie instalkę bety, i zanim usuniesz wersję Steam, zainstaluj ją. Możliwe, że znajdzie to co już masz zainstalowane i skopiuje większość plików z tego katalogu, a następnie dociągnie niewielką ilość danych do aktualizacji. Powinno być trochę szybciej, niż pobieranie całej instalki od nowa. Chyba, że masz jakieś kosmiczne łącze ;) A betę proponuję, ponieważ od "stabilnej" różni się chyba tylko wcześniejszą datą publikacji.