Autor Wątek: Jedyna słuszna opinia na temat HistoModa  (Przeczytany 1676 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Schmeisser

• Gość
Jedyna słuszna opinia na temat HistoModa
« dnia: Lipca 23, 2012, 13:09:05 »
:D czyli granat w kibel

Jest fajny. Mamy milion maszyn latających tak samo, i nic z tego nie wynika, bo dalej dochodzi do sytuacji gdzie za pomocą silver plata mam bombardować czołgi z niskiego pułapu lol

Nikt już nad niczym nie panuje, rozwój ila-2 stał się naturalny - rządzą nim tylko prawa wielkich liczb oraz pierwotny, kosmiczny chaos. Ma to pewną zaletę - zgodnie z nieubłaganymi prawami statystyki w po odpowiednio długim czasie otrzymamy satysfakcjonujące wyniki. Pozostaje tylko kwestia, czy dysponuje takim czasem :D

Koniec lania jadów :) Tak naprawdę widać że histo moda robią pasjonaci lotnictwa a nie gotówki. Samoloty kultowe, The Legendy , mają coś co je mocno odróżnia z tłumu. Tak jest z Lancasterem. W rzeczywistości Lancastera słychać z 50 km i nie ma wątpliwości że to Lancaster. Głośniejszy od niego jest chyba tylko Tu-95. W grze Lancaster ma naprawdę fajny dzwięk. I da się nim latać jak dużym myśliwcem, a tak właśnie wspominali go piloci.
No i wreszcie bomba!!! a Raczej The Bomba i to w dodatku implozyjna :D Nie wiem qra o co chodzi. W Nagasaki grzyb osiągnął 12 km wysokości po 45 minutach. Tutaj mamy anemiczne bum na pomarańczowo i koniec.  Mogli użyć schematu efektów z wybuchu faba-5000 , bo bardziej przypomina nuka.

Śmigłowce... pasują do całości jak q.. ie dziecko. I tak też latają. Jety. Jedyny ich plus to to że inaczej brzmią. Mamy pompaż i oderwanie z których nic nie wynika :D
Mamy Spookie i też nic z tego nie wynika. Z niczego nic nie wynika w tej grze :D i donikąd nie prowadzi. ił w obecnej postaci jest jak nokia 5110 - miliard opakowań udających wszystko a w środku ciągle to samo :D

Łoś. Jestem zawiedziony. Z tego bombowca wychodzi taka polska bida, z każdego jego zakamarka. Ja przepraszam z góry za urażanie uczuć patriotycznych, ale ten samolot to żaden powód do dumy w kontekście historycznym - a wręcz przeciwnie , powinniśmy się wstydzić tego że popełniliśmy taką głupotę jak budowa własnego bombowca, który do niczego nikomu sie nigdy nie przydał. No może Rumunom, na froncie wschodnim przez chwile.

Dobra dzieci :D Udało mi się wygenerować kampanię jako pilot MiG'a-15 :D Ide polatać
« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2012, 22:32:25 wysłana przez Schmeisser »

mmaruda

• Gość
Odp: Jedyna słuszna opinia na temat HistoModa
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 23, 2012, 23:51:56 »
Hej, możesz coś więcej napisać o tym generowaniu kampanii?  Moja główna bolączką z modami do Iła polega właśnie na braku fajnych kampanii, zwłaszcza dla modowanych maszyn. Sam niestety jestem kompletną nogą z tym edytorem misji.