Witam,
Nie zgodziłbym się z tym, oczywiście jeżeli mówimy o korzystaniu z programu zgodnie z zasadami licencji.
FC3 jest aktualizacją do FC2 i jest on wymagany do instalacji.
Lock On: Flaming Cliffs 3 will require an installation of Lock On: Modern Air Combat or previous version Flaming Cliffs.
Pozdrawiam
To co podales oznacza , ze trzeba miec po prostu zainstalowanego LO i tylko taki jest sens wypowiedzi po stronie ED bo do kazdego FC potrzebujesz miec na dysku LO. FC3 to nie jest ani aktualizacja FC2 ani osobny, samowystarczalny tytul . Jedynym warunkiem jest posiadanie LO no i oczywiscie DCSW. Nie dyskutujmy o tym czy murzyn jest czarnoskory.

Zakupiłem zainstalowałem śmigam. Liczyłem na model F15C dopracowany jak Su25t niestety się przeliczyłem podwozie nadal sztywne i lądowanie mało realistyczne
No niestety. Troche dziwne ze AFM dali w sumie do Su-25 i A-10A a nie do pierwszej maszyny 6DOF z FC3. Kolowanie Eaglem jest okropne, jak tramwajem po szynach. Oby AFM do F-15C pojawil sie z jakims kolejnym updejtem. W sumie maja pchac Eagle'a tez osobno wiec na pewno to zrobia, pozostaje tylko pytanie kiedy. Mam nadzieje ze soon

.
Info na ten temat:
"Later this year, we will offer:
A-10A: DCS Flaming Cliffs
Su-25: DCS Flaming Cliffs
F-15C: DCS Flaming Cliffs
Su-27: DCS Flaming Cliffs
These modules will feature:
1- Detailed 3D model (high polygon / high res textures)
2- 6 DOF cockpit
3- Advanced Flight Model (AFM)
4- Same level of cockpit system detail as the Lock On: Flaming Cliffs aircraft
We plan to release each at $19.99 USD. "