Autor Wątek: Lock On: Flaming Cliffs 3  (Przeczytany 99681 razy)

Odp: Lock On: Flaming Cliffs 3
« Odpowiedź #270 dnia: Lutego 18, 2014, 10:06:44 »
Ostatni update DCS'a zdaje się przyniósł sporą optymalizację Flaming Cliffs 3, od kilku dni po update fruwam na full detalach ;) Trawka itd... nowy modl Su-27 w pełnej krasie ... i żadnych spadków fps. 
A. bo bym zapomniał  "Smoker" jest wreszcie Smoker'em  :) , dymi aż miło :)

« Odpowiedź #271 dnia: Marca 03, 2014, 19:32:17 »
Może ktoś doradzić czy ma sens kupowanie LO 3 ? Mam stara pudełkowa wersję pierwszej części, później kupiłem na stronie DCS wersję 2.0, ale tak dawno temu, ze nie pamiętam już nawet loginu ani hasła żebym mógł to sobie ściągnąć...  Moje pytanie więc takie, jak kupie LO 3 to będzie działać, czy muszę mieć wcześniejsze wersje zainstalowane ?

« Odpowiedź #272 dnia: Marca 03, 2014, 20:11:28 »
Może ktoś doradzić czy ma sens kupowanie LO 3 ? Mam stara pudełkowa wersję pierwszej części, później kupiłem na stronie DCS wersję 2.0, ale tak dawno temu, ze nie pamiętam już nawet loginu ani hasła żebym mógł to sobie ściągnąć...  Moje pytanie więc takie, jak kupie LO 3 to będzie działać, czy muszę mieć wcześniejsze wersje zainstalowane ?

DCS: Flaming Cliffs 3 (aktualna nazwa), w odróżnieniu od Flaming Cliffs 3 (jak nazywała się ta gra wcześniej) nie wymaga instalacji wcześniejszych wersji. Dodatkowo grę kupioną za pośrednictwem Steam można również aktywować w nie-Steamowej wersji DCS:World (klucze są kompatybilne).

audentity

• Gość
« Odpowiedź #273 dnia: Marca 30, 2014, 14:24:41 »
Jeśli mam na dysku wersję "standardową" (kupioną ze strony ED) to mogę dołączyć FC3 do Steam bez kupowania gry raz jeszcze?

audentity

• Gość
« Odpowiedź #274 dnia: Marca 30, 2014, 19:25:17 »
Sam sobie odpowiem: tak :)

« Odpowiedź #275 dnia: Marca 19, 2015, 16:20:47 »
Witam
Czy mógłbym poprosić, któregoś z kolegów pilotów o pomoc w zakupie FC 3 poprzez własne konto na DCS. Kasę wysyłam na podane namiary.
Ewentualny kontakt: valor1@op.pl

« Odpowiedź #276 dnia: Marca 22, 2015, 17:58:08 »
Witam wszystkich pilotów!

Mam pytanie (a raczej pytania). Czy ktoś może tutaj aktywnie lata w Lock On: Flaming Cliffs 3? Czy ludzie na świecie jeszcze w tym latają? (Jest dużo serwerów online?).

Do Lock On: Flaming Cliffs 3 nie ma spolszczenia?

Pozdrawiam
Rysiu

« Odpowiedź #277 dnia: Marca 22, 2015, 20:08:19 »
FC 3 jest teraz modułem do DCS. Z całą pewnością jest sporo serwerów, gdzie można dosiadać maszyn oferowanych w tymże. Pewnie większość operuje na Su-27 czy też F-15, ponieważ dorobiły się porządnych uaktualnień, z zaawansowanym modelem lotu włącznie. Oprócz tego takim poziomem rozwoju dysponują obie wersje Su-25 i A-10A. MiGi-29 nadal czekają na lepsze tekstury, modele 3D, i charakterystyki lotu. Myślę, że to kwestia czasu. Zapoznaj się z DCS: World jako takim (z darmowym Su-25T, który przecież pojawił się w poprzednich odsłonach FC), i z całą pewnością znajdziesz coś interesującego dla siebie.

« Odpowiedź #278 dnia: Września 29, 2015, 12:49:04 »
Czy FC3.0 kupione przez Steam mozna instalować na DCS World ściągnięte ze strony ED ? Na Steam FC3.0 kosztuje teraz ok 18 ojro a ED dalej sprzedaje to za 40$.
Nie wiem czy wersja Steam będzie działać tak samo jak ta ściągnięta z ED. Czy można ją modować itd..

Dzięki za odpowiedź.

« Odpowiedź #279 dnia: Września 29, 2015, 12:51:08 »
@up. Ja miałem LockOn3 i Black Sharka ze strony ED. Na Steama ściągnąłem DCS World i podpiąłem całość do Steama. Wszystko działa bez problemu.

« Odpowiedź #280 dnia: Września 29, 2015, 16:23:46 »
whiskey'emu raczej chodziło o kompatybilność w drugą stronę.
Tak, wersja steamowa modułu będzie działać na zwykłym DCS world. Dostaniesz od Steama klucz aktywacyjny który wkleisz przy pierwszym uruchomieniu modułu.

« Odpowiedź #281 dnia: Września 29, 2015, 20:40:55 »
Ok widzę, że nie jestem w temacie z DCS`em... Bylem pewny, że mam na steamie wersję 1.5, okazało się, że to jest jednak 1.2.cośtam... Żeby protestować 1.5, muszę ściągnąć instalkę ze strony DCS i tam znowu aktywować steamowe wersje? Czyli w zasadzie to samo co chciał zrobić Whiskey111?

« Odpowiedź #282 dnia: Września 30, 2015, 09:48:12 »
Ok widzę, że nie jestem w temacie z DCS`em... Bylem pewny, że mam na steamie wersję 1.5, okazało się, że to jest jednak 1.2.cośtam... Żeby protestować 1.5, muszę ściągnąć instalkę ze strony DCS i tam znowu aktywować steamowe wersje? Czyli w zasadzie to samo co chciał zrobić Whiskey111?
Niekoniecznie. Wersja 1.5 OpenBeta ma być dostępna równocześnie na Steam i wersji ED. Wersję Steam przełącza się w tryb OpenBeta klikając na właściwości tytułu w bibliotece. Następnie klikamy zakładkę "Betas" i z menu rozwijalnego wybieramy OpenBeta.

« Odpowiedź #283 dnia: Września 30, 2015, 13:27:33 »
Dzięki za wyjaśnienie :)

« Odpowiedź #284 dnia: Lutego 01, 2016, 09:56:36 »
W DCS 1.5.2, FC3 dopatrzyłem się tylko 2 misji treningowych dla F-15C . Czy coś przegapiłem ? Dla Su-27 pełen zestaw jest .
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)