Witam,
W końcu zakupiłem nowego kompa no i również zakupiłem IL2 COD. Dla jasności moja specyfikacja:
I5 3470
Gi 560 Ti
4GB RAM
Win7 32
Po instalacji gry, ściągnięciu łatek przez steam, odpalam - informacja o weryfikacji wszystkich microsoftowych dodatków do gry no i na tym koniec, gra dalej nie odpala, żadnego komunikatu, po prostu okienko od steama znika.
Przeinstalowałem NET Framework na wszystkie możliwe sposoby, ściągałem różne wersje, odinstalowywałem jakimiś dosowymi programami przygotowanymi przez MS i instalowałem ponownie. Ciągle to samo, tylko tym razem w okienku "przygotowanie do uruchomienia..." okienko znika i koniec.
Próbowałem odpalić luncherem z folderu. Wyświetla mi informację, że nie mam zainstalowanego NET Framework 4 - którego wcześniej instalowałem milion razy. Na wszelki wypadek odpaliłem weryfikację (również jakimś dosowym programem przygotowanym przez MS). W logach informuje o braku 2 czy 3 plików - wrzucę loga jak wrócę do domu.
Nie mam pojęcia co dalej robić. Ewidentnie nie odpala przez NET Framework 4, ale jak mam go zainstalować, żeby był w całości. Przy instalacji Direct X również wyskakuje okienko o braku NET Framework 4, ale instalacja idzie dalej.
Proszę o pomoc, bo sam chyba już nic nie wymyślę.
Pozdrawiam,