Autor Wątek: Patch 1.028  (Przeczytany 7329 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Patch 1.028
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 28, 2012, 22:47:55 »
Bardzo fajny artykuł, dzięki. Temat misji o których piszesz chodzi mi po głowie od dłuższego czasu. Czy możesz podpowiedzieć, jakimi samolotami można ten typ misji wykonywać? Czy różnią się one w zależności od samolotu? Mam w swoim hangarze Brequeta i DFW. Czy warto dokupić pozostałe samoloty dwumiejscowe tylko po to, aby odblokować inne typy tych misji zwiadowczych?
Pozdrawiam

EDIT - odwołuję pytanie :) Sprawdziłem sam i dowiedziałem się, że ten rodzaj misji jest dostępny samolotem R.E.8 i DFW. Nie wiem czemu Brequet mi się ubzdurał.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 29, 2012, 21:28:09 »
Niestety nie kazdy dwumiejscowy ma te misje, a szkoda. W ogole tutaj dali troche ciala, bo sa jeszcze dwa typy podobnych misji. Jedna fotograficzna, a druga na identyfikacje celu. Obie jednak nie sa podczepione pod zadne samoloty w Scenario. Opisy wkrotce ;).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 29, 2012, 21:49:51 »
Czy warto dokupić pozostałe samoloty dwumiejscowe tylko po to, aby odblokować inne typy tych misji zwiadowczych?
Może po prostu poszukaj czy ktoś nie zrobił misji z takimi zadaniami dla DFW i Bregueta. Kupować samolot dla jednej misji... Przecież to nie jest tak, że można latać na to w tej jednej misji którą się dostaje od producenta.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 01, 2012, 09:17:07 »
Wszystkie misje masz tez dostepne w kampanii Career B, dojda jeszcze bombowe w takim przypadku, jeszcze jednak nie testowalem zadnej kampanii dla dwumiejscowego samolotu.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl