Ja raczej zaczekam i zobaczę jak wyglądać będzie wersja C. Nie jestem zainteresowany raczej wersją C ale porównanie to dobra sprawa bo będzie widać czy Cortex się postarał czy może będzie to latadło nie spełniające moich wymagań, które są wysokie.
A jeśli chodzi o poziom A-10C to jak bym miał 2 gęby to jedna by zrzędziła:
-że A-10C nie jest Suite 6 czy tam 7
-że datalink jest bardzo uproszczony
-nie ma drugiego datalinku który korzysta z radia UHF czy tam VHF i działa jak IDM w BMS 4.32 (jest to w wersji militarnej DCS, i to kolejne moje odkrycie i nic w tym tajnego, bo co tajnego może być w IDM, chociaż może i to jest Link 16, nie jestem pewien)
-radia VHF są stare
-UHF nie ma FH
-nie ma storny MA która jest w wersji wojskowej DCS co wynika z moich znienawidzonych przez ED eksperymentów ujawniających rzeczy które wcale nie są tak na serio tajne
-INS nie traci precyzji
-Nie wiem czy nie zgubili przypadkiem strony odpowiedzialnej za kodowany GPS dla bomb JDAM*
-Jammer nie jest realistyczny, jednak to jest jedyna prawdziwie tajna rzecz
-COMSEC nie jest wymodelowany ale jest na to modyfikacja podobna do TARSa
-IFF nie działa, chociaż udało mi się zrobić misję która wykorzystuje transponder i też jest taki jeden dodatek co korzysta z transpondera
-No i coś za co Mekki mnie wypatroszy jak
o tym powiem rybę

Moja druga gęba by się cieszyła że to najlepsza cywilna symulacja A-10C.
Jak widać moje wymagania są nie mniejsze od wymagań wojska, jednak dobrze wiem że u nas cywile to ludzie nie mający prawa do wiedzy i tyle. Więc nie liczę na to, że ktoś nas zacznie traktować poważnie.
*JDAM manual do F/A-18C oraz D:
http://file.wikileaks.org/file/jdam-manual.pdfCzyli chyba coś podobnego musi być w A-10C.
No i jakby ktoś pytał to nie mówcie, że ten manual jest tajny

Jest to już druga tajna rzecz w tym poście... Jak goście z USAF usuną ten manual to się nie martwcie.
Jak kiedyś powiedziałem: "You cannot hide the trail, trail will remain and you cannot say that trail is not existing anymore just because you closed your eyes and you cannot see it". Jak jakaś informacja raz wycieknie to już nie da się tego zmienić, a pewien facet nadal zamyka oczy i wierzy, że wtedy cały świat znika

No i można tam przeczytać o "transfer alignament" i jakoś ta dosyć istotna kwestja została pominięta.