Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 486038 razy)

Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #1170 dnia: Marca 05, 2016, 13:39:41 »
Kurna niby mam piętnastkę i szabelkę ale jakoś prawie nimi nie latałem   :(  Trzeba się podszkolić chyba...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #1171 dnia: Marca 05, 2016, 13:47:10 »
Misja Qrdla ci w tym bardzo szybko pomoże :).

« Odpowiedź #1172 dnia: Marca 05, 2016, 15:04:58 »
A gdzie ją znajdę ?
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1173 dnia: Marca 05, 2016, 15:06:56 »
Zapewne dzisiaj na serwerze o 21:30-22:00 :)

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #1174 dnia: Marca 05, 2016, 21:18:39 »
Ok, Powoli stawiamy =OPS=.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #1175 dnia: Marca 07, 2016, 15:33:54 »
Coś, ktoś, gdzieś, dziś ?
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1176 dnia: Marca 07, 2016, 16:11:54 »
Ja z chęcią  :)

« Odpowiedź #1177 dnia: Marca 08, 2016, 22:24:42 »
Nie wiem gdzie zadać to pytanko. Czasem widzę, że latacie  we własnych malowaniach samolotów. Co należy zrobić by taką mieć, oczywiście w multiplayer ?
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1178 dnia: Marca 08, 2016, 22:37:47 »
Wszyscy muszą sobie pobrać ten sam skin, bo jak tylko Ty go pobierzesz to Ty będziesz go miał, a reszta będzie widzieć któryś z podstawowych skinów.

« Odpowiedź #1179 dnia: Marca 08, 2016, 22:43:58 »
No niby tak, ale ja nic nie pobierałem a widziałem jak ktoś latał Mirage-2000 pomalowanym w orła czy coś takiego.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1180 dnia: Marca 09, 2016, 20:39:36 »
Teraz tak wyglądam w kabince samolotu :) Chciałbym coś zrobić by tak wyglądać też w multi.

Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #1181 dnia: Marca 09, 2016, 20:48:31 »
Padonis.... serio w DCSie nie ma możliwości propagowania skórek w grze on-line. Więc miałeś wrażenie, że widziałeś, albo Ci się przyśniło... może miałeś zmienione stany świadomości... grunt, to trzymać się godzin brania medykamentów.... a latać, to polatamy może jutro, albo pojutrze, bo bez =OPS= Lipasa, to jakoś tak smutno.

« Odpowiedź #1182 dnia: Marca 09, 2016, 21:08:15 »
Na bank, tylko na innej mapce ale też OPS, grałem z chłopakami z forum. Jak byk był tam Mirage-2000 który był pomalowany w paski jak tygrys czy coś takiego.  Inaczej bym o to nie pytał, szkoda  że nie pamiętam  kto nim latał. Pamiętam tylko, że właśnie z Lipasem byłem w zespole. Pewnie wiesz co to za mapka. Ale kask mam ładny - prawda ? W F-15C już tez taki mam...
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #1183 dnia: Marca 09, 2016, 21:27:02 »
Jak sobie zastąpisz u siebie standardowe malowanie swoim własnym, to będziesz widział każdego na serwerze w tym malowaniu ergo masz w skórkach u siebie na kompie Mirage w paski, więc jak ktoś go weźmie na serwerze, to u Ciebie doczyta z twojego katalogu, twoją pasiastą skórkę. Tak więc widziałeś np. Mirage Lipasa w paski, bo zastąpiłeś u siebie standardowe DCSowe malowanie tym w paski. Ot i cały sekret  8).

« Odpowiedź #1184 dnia: Marca 09, 2016, 21:34:00 »
No właśnie nie, nie ściągałem skórek na kompa, nic nie zmieniałem w grze. U Ciebie na serwerze nie widziałem takiego malowania, wszystkie były normalne.  Zaś na tamtym tak i tylko ten jeden raz. Gdzieś kiedyś na forum ED czytałem coś o własnych skórkach, dlatego ludzie je sobie robili.  Raz wszedłem na jakiś serwer gdzie nasi latali na P-51. tam też paru miało jakieś różne skórki (własne), prawie każdy inną i nie były to skórki z DCS a takie co widziałem do ściągnięcia ze strony ED. Z tego co wyczytałem, to jest to możliwe tylko w multi, jak gram normalnie sam w domku to będzie tak jak ty mówisz.
Latamy dzisiaj?