Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 486064 razy)

Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #4305 dnia: Grudnia 28, 2017, 08:34:17 »
Nie wiem co liczysz, ale nie liczą się do kill-i własne upadki?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #4306 dnia: Grudnia 28, 2017, 09:57:59 »
Chyba z calego tygodnia

« Odpowiedź #4307 dnia: Grudnia 28, 2017, 10:03:22 »
Bajkopisarz albo już nie rozróżniał cyferek he he he.  8)
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #4308 dnia: Grudnia 28, 2017, 13:36:10 »
27 killi zaliczonych przez grę, drugie tyle to Wasze gleby na mój widok  8). Glebonisie i Ciemny Robaku, z glebienia zrobiliście wczoraj sztukę  :evil:.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2017, 13:42:23 wysłana przez =OPS=boski qrdl logos »

« Odpowiedź #4309 dnia: Grudnia 28, 2017, 14:13:42 »
Jak bym zaliczył sobie twoje gleby na mój widok, to z 21-en by się zrobiło też z 50-ąt , tak jak u Ciebie. Przynajmniej my się nie tłumaczymy tekstami " Chyba tekstury terenu podnieśli", "Czy drzewa są już kolizyjne" , "Kotek przyszedł" itp.  :evil:  W ostatnim tygodniu przechodzisz samego siebie, w tarciu tyłkiem o trawę...
Oczywiście możemy to dziś sprawdzić, przygotuję sobie notesik i będę wstawiał "ptaszki" w odpowiednie pola ( KILL, GLEBA )

Jak nie to polatam dziś z kolegami z VFA-313, może nie wywalą z serwera takiego ignoranta i prostaka jak ja. Bo widzę, że szalenie poważnie podchodzą do tematu. Zrobię sobie ściągawkę z opisem SPLASH, RIFLE, FOX, NO JOY, PRESS, TALLY, bo ja "tępa dzida" jestem, umiem tylko "HA HA HA i AIM Ci w du...ę". A to trzeba "SPLASH" i to bez "HA HA HA", nie mówiąc już o "du...ę".  :cry:
« Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2017, 14:22:53 wysłana przez =OPS=padonis »
Latamy dzisiaj?

Offline Qba

• VFA-313
  • *
« Odpowiedź #4310 dnia: Grudnia 28, 2017, 14:25:45 »
Spoko nie trzeba ściągawki, my te pro-słówka i tak dogrywamy w post-processingu  ;D

Virtual Strike Fighter Squadron 313

"Failure to remove TrackIR prior to ejection may cause injury. If unable to remove TrackIR, a proper ejection body position (head back against the seat headrest) reduces the chance of injury from the TrackIR."

« Odpowiedź #4311 dnia: Grudnia 28, 2017, 14:31:30 »
Tak właśnie myślałem, rozumiem że wszelkie trafienia są dogrywane na GREENBOX-e ?  Jak by co mam troszkę zielonego płótna po Pinnacle Studio i Avidzie na zbyciu :) .
A poważnie mówiąc, ten efekt trzasku, zgrzytu który słychać jak ktoś zaczyna i kończy mówić,  to dograny czy jakiś efekt programu do komunikacji?

PS. Wersja stabilna i beta powinny się już widzieć po wczorajszej aktualizacji, zapraszamy na loty.
Latamy dzisiaj?

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #4312 dnia: Grudnia 28, 2017, 14:59:58 »
Co tu się dzieje pod moją nieobecność. Wszyscy wpadają w jakąś manię wielkości. Czekajcie no aż wrócę :).

« Odpowiedź #4313 dnia: Grudnia 28, 2017, 15:20:06 »
To tylko Boski powrócił na pole walki i bredzi coś w gorączce o jakimś "legenary" czy "sredżendary" coś tam. Jednym słowem korzysta z ostatnich chwil "wolności"  :evil: .
Latamy dzisiaj?

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #4314 dnia: Grudnia 28, 2017, 15:23:19 »
Trzepie wam tyłki bo mnie nie ma ;-).

« Odpowiedź #4315 dnia: Grudnia 28, 2017, 15:26:57 »
Co robi ? Trzepie ale bąki po ziemi  :evil: .  Moje rakiety wprawdzie go omijały dnia wczorajszego, ale z działka zasysał aż miło - a za resztę zapłacę Mastercard  8) ...
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #4316 dnia: Grudnia 28, 2017, 15:56:17 »
Pytanie techniczne: moglibyście na Polonezie postawić FARP ze śmigłowcami przynajmniej w połowie drogi do wrogiego lotniska?  :roll:  ;D

« Odpowiedź #4317 dnia: Grudnia 28, 2017, 16:01:25 »
Mogę to zrobić, tylko nie będzie to w prostej linii miedzy lotniskami, a raczej gdzieś w górach, jakaś dolina . No i mam nadzieję, że Boski nie ma nic na przeciwko, bo to jego misja.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #4318 dnia: Grudnia 28, 2017, 16:08:18 »
Obojętnie gdzie, byleby skrócić czas dolotu śmigłowca w teatr działań, bo o ile myśliwcem wystarczy dosłownie chwilka, tak śmigłem trzeba leeeecieć i leeeecieć  :).

« Odpowiedź #4319 dnia: Grudnia 28, 2017, 16:16:33 »
Troszkę ciężki teren na takie zabawy.
Latamy dzisiaj?