Autor Wątek: Spin Tires czyli każdy Kamazem jeździć może :).  (Przeczytany 26822 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Spin Tires czyli każdy Kamazem jeździć może :).
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 25, 2013, 09:34:23 »
Szkoda tylko, że jedyne co teraz można robić, to podróżować bez celu i podziwiać widoki. Nie rozumiem też, dlaczego zabrali mi mój ulubiony "ficzers", czyli "wajchowanie" myszą? O ile dobrze pamiętam, był nawet, w tej sprawie, plebiscyt na "fejsie" i wygrała, z miażdżącą przewagą, manualna obsługa lewarka. Duuuuuży minus.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 25, 2013, 09:56:22 »
To jest kickstarterowe tech demo. Ma zachęcić do rzucania w nich kasą, a nie być rozgrywką samo w sobie.

« Odpowiedź #17 dnia: Maja 25, 2013, 10:11:43 »
Zdaję sobie z tego sprawę, tyle że, jak się kładzie kapelusz na chodniku, to wypadało by pokazać wszystko co najlepsze, szczególnie te cechy gry, które tak się ludziom podobały w poprzedniej wersji dema.

« Odpowiedź #18 dnia: Maja 25, 2013, 10:52:59 »
Czujecie Steel Beasta Pro PE w takiej oprawie graficznej? To by była MOC!

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 28, 2013, 01:35:46 »
Wystarczyłby już dodatek (DLC) z jakimś BRDM, BTR, czy innym SKOTem ;) Mam chrapkę na pokonywanie przeszkód terenowych o wilgotności 100% :D
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 16, 2014, 19:35:18 »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 13, 2014, 18:11:55 »
Gra ukazała się na Steamie: http://store.steampowered.com/app/263280/

Co prawda widać, że autorzy nie wyrobili się ze wszystkim i zabrakło im mocy przerobowych żeby dokończyć niektóre pomysły, ale jako sanboxowy symulator jazdy MAZem 8x8 (wszystkie Kamazy i Krazy to przy nim zabawki dla przedszkolaków) sprawdza się wyśmienicie.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 18, 2014, 23:13:16 »
Mówcie co chcecie, gra się świetnie  :woot: Cel jest prosty - dostarczyć ładunek drewna z poręby do tartaku. Po drodze można odblokowywać porozrzucane po mapie pojazdy oraz garaże pozwalające dotankować, naprawić i zmienić konfigurację naszej ciężarówki. Ale ostatecznie to od nas zależy czym i jak dostarczymy ładunek. Można zrobić kilka mniejszych kursów, można próbować zabrać jak najwięcej na raz. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że druga opcja zajmuje kilkukrotnie więcej czasu i konieczność organizacji co najmniej dwóch misji ratunkowych. Przykładowo:

Pół mapy holowałem KRAZa 255 po górach i dołach MAZem, bo wymyśliłem sobie, że zamiast dwóch średnich transportów wezmę jeden duży...

Tylko po to, żeby po dojechaniu do asfaltowej drogi okazało się, że naczepa jest za długa, żeby pokonać serpentyny na podjeździe pod górę...

Skończyło się na tym, że zamontowałem dźwig, przed każdym zakrętem zrzucałem ładunek, składałem transporter i ładowałem z powrotem za zakrętem.

Na innej mapie postanowiłem, że odblokuję nowy garaż jednym kursem zamiast dwoma, więc wziąłem KAMAZa, naczepę, wymieniłem koła na terenowe i w drogę. Tylko że droga w pewnym momencie się skończyła...

Z początku szło nieźle i wystarczał URAL 4320 żeby ruszyć zestaw z miejsca

Ale skończyło się tak:

Na szczęście nieopodal na polance stał sobie zapomniany przez Boga i Breżniewa MAZ, niestety bez paliwa. Zatem szybka zmiana konfiguracji KRAZa na cysternę i nocny kurs do terenowego oddziału Syberyjskiego Koncernu Paliwowego:

800 litrów wachy zatankowane, MAZ 7310 "Uragan" w całej okazałości. Wszelkie podobieństwo do transportera rakiet Scud-B całkowicie przypadkowe. Jesteśmy pokojowo nastawieni a wszystkie państwa ościenne przyłączyły się do nas z własnej woli. Nasze huty produkują tylko ciągniki rolnicze i snopowiązałki.

I w akcji:
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 19, 2014, 00:52:23 »
Nie sposób odmówić grze uroku, zwłasza podczas gry z kolegami, kiedy jeździ się po nieprzetartych szlakach, na ślepo. Też wrzucę pare screenów, bo mogę! :)

Pod górkę, pod prąd, bez wyciągarki. Czuć moc.

Nocne zapasy w błocie

I "składana" przyczepka.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 19, 2014, 20:07:30 »
Poczekam na lepsza cenę i pewnie się skuszę. Mi już się podobało jak wypuszczali to jako darmówkę. Myśl, że mogę zakopać KRAZa jest bardzo przyjemna. URAL też niczego sobie, natomiast KAMAZ lepszy byłby w kultowej budzie 5511 (koniecznie z odwzorowanym przekręcaniem się felgi i wyrywaniu wentyla przy zablokowaniu kół) no ale co tam ważne, że jest. ZIŁ też niczego sobie, miałem okazję takim się powozić. Paliło to jak smok ale tej kultowej wajchy (chyba od wywrotki albo ręcznego) nie zapomnę.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 19, 2014, 20:38:43 »
Gra jest naprawdę bardzo fajna i łatwo się wkręcić w klimacik taplania w ruskim błocie. :)
Screenshotów nie będę wrzucał ale tutaj jest zapis mojego strumienia gdzie można zobaczyć jak pięknie utknąłem dwoma ciężarówkami na przeprawie wodnej. :D

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 01, 2014, 16:34:43 »
Steam postanowił wyżebrać trochę kasy i było taniej, więc kupiłem. Mogę tylko polecić. Wciągnęło mnie (myślę, że to dobre słowo :) ). Jest coś cholernie uzależniającego i odprężającego w oglądaniu MAZa dostojnie przebijającego się przez błocko. Szkoda tylko, że po crashu sejwy wcina, co trochę irytuje po odkryciu całej mapy. Algorytm brudzenia tylko by się bardziej szczgółowy przydał, widok z kabiny i symulator czołgu na poziomie DCS fidelity z takim detalem i takim systemem urabiania gleby :D.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 01, 2014, 17:46:41 »
Jest misja z "Z białym konwojem do Ługańska"? ;) Jak nie, to chłopaki przespali by być na czasie.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 26, 2014, 12:25:45 »
W empiku promocja - elektorniczna wersja za 40 zł: http://www.empik.com/spintires-pc,p1102223869,multimedia-p?utm_medium=salesmedia&utm_source=SM_2950
Kupiłem sobie za punkty Payback. Jeżdżenie po bagnach wciąga! ;)
Tylko produkt nie wygląda jeszcze jak końcowa wersja, a raczej jako kolejna public beta. Bezprzewodowy kontroler od Xboxa się fajnie sprawuje, ale żeby użyć wciągarki muszę podejść do klawiatury, myszką wybrać punkt zaczepienia w aucie i drzewo, następnie nacisnąć klawisz na klawiaturze. Wprowadzenie obsługi menu to też nie powinien być wielkim problemem dla programistów.
Ponadto przy próbie przywrócenia auta do garażu, gra się zawiesza i pomaga tylko ubicie procesu.
Coś tam czytałem, że autor nie może się dogadać z wydawcą...

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/544139766602743186/E2D655CD3158D8660D15ACEDA49B20488CDDB598/
http://cloud-4.steampowered.com/ugc/544139766602740054/9F5E0794BBA24808BAB6C4B94E485A71E5D0E246/ - to śmiało można nazwać facepalm ;k
Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11