Autor Wątek: Spin Tires czyli każdy Kamazem jeździć może :).  (Przeczytany 26827 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Spin Tires czyli każdy Kamazem jeździć może :).
« dnia: Grudnia 04, 2012, 22:21:04 »
Wczoraj w ramach kreatywnego marnowania czasu przed kompem znalazłem gierkę, a w zasadzie demo, traktujące o jeździe ciężarówką. Na pierwszy rzut oka nic nadzwyczajnego ale jak zobaczyłem, ze można poszaleć Kamazem albo Krazem, to pomimo braku kultowego "chrumka" najlepiej w wersji zabudowy specjalnej popularnie zwanej "beczką"czy też Stara 742 najlepiej izotermy po prostu musiałem zobaczyć jak to jest. W każdym razie oprócz tego, że te klamoty są fajne, a w przypadku Kraza, dochodzi dodatkowo, że jest duży to ten program wyróżnia inna sprawa. Ktoś trochę posiedział nad mechaniką opon i terenu... a jak wiadomo nie ma nic przyjemniejszego niż powiesić Kamaza na mostach. Poziom zabawy na jeden wieczór ale wygląda bardzo przyjemnie zarówno od strony graficznej jak i fizycznej. Warto pośledzić ten produkt, bo może wyjdzie coś ciekawego.

http://www.oovee.co.uk/games/upcoming-games/spin-tires/

Enjoy! :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2012, 07:30:42 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Odp: Spin Tires czyli mokry sen kierowcy Kamaza :).
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 04, 2012, 22:59:41 »
Po chyba 7 dostarczeniach paczek odblokowuje się też transporter opancerzony ;>  Ogólnie gra widać że ma potencjał i nawet nieźle zoptymalizowana jest co jak na taką fizykę itp. to trochę dziwne  :o

P.S. Witam wszystkich  :)

« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 05, 2012, 00:07:57 »
Przypadkowa zbieżność tytułów?  ;)
Mokry sen Kamaza @ Suchy Kanał

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 05, 2012, 07:29:58 »
Hah! ale myk! Tak sobie palnąłem z tym tytułem :D. Widać coś w tym jest. Zaraz go zmienimy żeby nikt nie czuł się urażony :D.

@tomenaa
Na transporter nic nie wrzucisz tyle, że pojeździsz nim sobie.

Gra pomimo gumowych drzew, dziwnej bezwładności Kraza na asfalcie (choć tutaj nie jestem pewien czy to błąd, bo jednak trudno nim było trafić w drogę), uproszczonej zabawy silnikiem, braku widoku z kabiny jest fajna i ma coś w sobie. Może w finalnej wersji poprawią błędy i wyjdzie całkiem przyjemny tytuł na zimowe wieczory.

Natomiast fajnie jest popatrzeć jak kółka się grzebią w ziemi. Teraz tylko czekać na Kamaza 5410 którego się narobiłem po uszy :P. Może kiedyś się pojawi.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Molnar

• *
  • Schlachtflieger
Odp: Spin Tires czyli każdy Kamazem jeździć może :).
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 05, 2012, 10:40:44 »
http://agrar-mods-2011.ucoz.ua/load/spin_tires_havok_vehicle/141
Jakby komuś znudziły się 3 pierwsze zabawki.
SG4

Offline KosiMazaki

• Administrator

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 05, 2012, 17:28:43 »
Lol co za arcade. Załadowany Kamaz z blokadami ma czelność skręcać. :P
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 08, 2012, 22:51:10 »
Źle do tego podchodzisz.
To nie Kamaz jest z blokadami, tylko blokady z Kamazem. I lepiej dla nich, żeby się dostosowały do Kamaza...
-Mamo dlaczego ci ludzie klęczą?
Bo to synku E24 jedzie.
-A ten za nim, to ma awarię?
Nie synku, to diesel.

« Odpowiedź #9 dnia: Maja 15, 2013, 13:00:31 »
Ładnie to wszystko wygląda. MAZ przepiękny... Tylko szkoda, że nie można sterować z kabiny i nie mogę użyć mojej kierownicy tylko trzeba się męczyć klawiaturą.
'"Pana, pana. Po ile te choinki?"

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 18, 2013, 15:39:33 »
Deformowany teren... zaczyna mi się podobać!
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

« Odpowiedź #11 dnia: Maja 24, 2013, 00:02:03 »
Nooo, nie powiem... Całkiem fajne, zwłaszcza te koleiny i błoto :) Dostępna jest tylko demówka czy można gdzieś kupić full wersję?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 24, 2013, 00:14:31 »
Screeny wyglądają bardzo ładnie. Już jakiś czas temu zainteresował mnie ten tytuł bo furki fajne... ale jak widzi się filmiki na YT to czar jakoś pryska. Najgorsze, że bez kabin. Mógłby też obsługiwać TiR'a, coś jak w Armie. To już nawet w farmie są kabinki: http://www.youtube.com/watch?v=03Ex2EO0RJk.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #13 dnia: Maja 24, 2013, 01:23:15 »
Ściągnąłem demo i pograłem trochę. Muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony właśnie grafiką. Gdzieś słyszałem, że na filmach na  YT pokazana jakość zawsze jest trochę inna, różniąca się od tego co można zobaczyć grając osobiście. Choć nie wiem na ile to prawda...
  Tylko czy można pojeździć innymi pojazdami oprócz tego osmiokołowca? A i czy są też inne tereny, bo to co jest w demie objechałem w godzinę.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 24, 2013, 23:44:36 »
Właśnie wyszła nowa wersja techdema, można pojeździć UAZem. Jest moc. :D