Ceny są ale nie można kupić. Wczoraj chciałem wejść na serwer BoB ale czekanie mnie dobija. Zreszta po łatce ostatneij wejście do jakiejkolwiek gry jest czasochłone niesamowicie. Kilkanaście minut czekania to dla mnie za dużo.
Wogóle to dziwna ta beta. Nie mogę testować wszystkiego tylko jakbym brał udział w normalnej grze. Tzn. muszę zbierać mozolnie te punkciki dośw. by polatać czymś więcej niż I-153. Moje wejście na serwer kończy sie szybkim zgonem (x3 bo mam po trzy samoloty tylko na misję) bo nawet jeżeli moim Falco dopadne coś co mogę zestrzelić to do mojej d.. zaraz doczepi się coś, co wali z kilku luf dużego kalibru i moja d... blada. Troche mnie to zniechęca do grania, bo zbieranie na lepszy samolot wymagałoby chyba wzięcia urlopu przeze mnie i latania całymi dniami. Nie wiem, jak goście tam maja już te spity. Na szczęście nie ma jeszcze foki żadnej na niebie, bo tęskniłbym bardzo

.
Wziąłem też wczoraj na test flight Bostona A-20 ale nie ma on kokpitu, ciekawe czy tak zostanie?
@raugust
wejdź w zakładkę sandbox, tam jest coś takiego, jak wybór serwerów lub hostowanie własnego. Nie wiem czy to na 100% daje moźliwość takiego działania, ale chyba tak.