Autor Wątek: War Thunder - pierwsze wrażenia  (Przeczytany 96221 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: War Thunder - pierwsze wrażenia
« Odpowiedź #195 dnia: Lutego 19, 2013, 19:44:08 »
Jakaś dużo znaczącą aktualizacja odbyła się w USA i Rosji. Podobno zmienia się model lotu w trybie symulator, może będzie coś porządnego? Wiadomo coś?
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #196 dnia: Lutego 19, 2013, 22:34:57 »
No to fajnie. Byłoby milej, gdyby można było polatać na full-real Japończykami. A tak zostaje arcade. :(

A na czym sz.p. YoYo zarabia tak dużo i punktów ma dużo, i levele wysokie? Czy to głównie spadający wrogowie, czy też sporo punktów można dostać za bombardowanie wojsk przeciwnika?   
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline raugust

• *
  • Anytime, Baby...!
« Odpowiedź #197 dnia: Lutego 20, 2013, 07:34:01 »
Jakaś dużo znaczącą aktualizacja odbyła się w USA i Rosji. Podobno zmienia się model lotu w trybie symulator, może będzie coś porządnego? Wiadomo coś?
Taak? a skąd ta wiedza? U mnie launcher nie zaciągnał ostatnio żadnego update'u.
A na czym sz.p. YoYo zarabia tak dużo i punktów ma dużo, i levele wysokie? Czy to głównie spadający wrogowie, czy też sporo punktów można dostać za bombardowanie wojsk przeciwnika?
Sz.p. YoYo zafundował sobie konto premium wiec zarabia za każdym razem prawie 2x wiecej. Co nie umniejsza faktu, że pewnie jest też niezgorszym "pilotem". Najwięcej punktów w rozgrywce zdobywa się dzięki zestrzelonym samolotom. Bombardowanie obiektów naziemnych mimo, że jest najczęściej celem misji, nie daje tylu punktów.
http://img525.imageshack.us/img525/6027/su7attackfv3.gif

"...a jeśli z Nas ktoś padnie wśród szaleńczych jazd, czerwieńszy będzie kwadrat, nasz lotniczy znak..."

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #198 dnia: Lutego 20, 2013, 20:26:20 »
Aktualizacja była wczoraj dla USA i Rosji dziś ma być dla EU. Tak wyczytalem na pewne rosyjskiej stronie, której nie mogę już znaleźć.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #199 dnia: Lutego 20, 2013, 22:17:47 »
Aktualizacja była wczoraj dla USA i Rosji dziś ma być dla EU. Tak wyczytalem na pewne rosyjskiej stronie, której nie mogę już znaleźć.

Eee Rutkov, chyba było za dużo oktanów, ale czemuście się nie podzielili? ;)

Tu masz tematy o updejtach: http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/142-updates-discussion/ . Ostatni jest właśnie 1.27.25.0, czyli ten co jadą na nim wszyscy. Przecież spokojnie wejdziesz na serwer RU i polatasz z krzaczkami w czacie, więc muszą mieć tę samą wersję, no chyba, że to jakieś triki na - gra nie musi być kompatybilna online z inną wersją (ale Olo zawsze pisał odwrotnie).

PS.
Chyba, że gierki się pomyliły: http://www.gram.pl/news/2013/02/20/aktualizacja-do-world-of-warplanes-wprowadza-przemodelowany-system-lotu-i-ulepszone-sterowanie.shtml ?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #200 dnia: Lutego 20, 2013, 23:27:18 »
Tradycyjnie dałe deee.. w tym wątku, chodziło o ten shit od Wargiming czyli WoW. A teraz możecie mnie wysmiać.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #201 dnia: Lutego 21, 2013, 00:42:50 »
Luzik, WoP i WoW mogą się mylić. Btw. jest nowa mapka, parchy spadają aż miło, pewnie zdziwko. Teraz wszyscy będą narzekać na Zera ;) . Byłem sam i 3 La-5. Victory, ale w sumie jak byłem w Parchu zrypał mnie Hien. Teren w nowej - nuda.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #202 dnia: Lutego 23, 2013, 09:14:14 »
Ciekawostka, statusy FM itp. Mozna sobie podejrzec, nie wiem na ile jest to aktualne ale mozliwe ze na bierzaco jest to modyfikowane:

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Aik6UTGt_mj-dFlTS0NaZm1kMkYtellHM2E0ZG5UTWc#gid=0  (ps. może jednak nie jest to super aktualne bo sa samoloty jako ze nie ma ich w grze, a juz sa od kilku miesiecy).

www.yoyosims.pl

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #203 dnia: Lutego 23, 2013, 10:39:41 »
1. Zefirro, ale "wypasione" te fotki. Robisz screenshoty bez obrabiania w jpgu z powtórek bez żadnej obróbki? Jakie ustawienia grafiki? "Movie" i AA na 16?

2. Yoyo - fajna tabelka tylko co oznaczają te kolory?

3. Może ktoś z Was się orientuje, czy dane techniczne w info każdego samolotu dotyczą osiągów gry, czy są przepisane z encyklopedii bądź książek technicznych?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #204 dnia: Lutego 24, 2013, 00:38:49 »
Ad.2 Kolory to typy np. zielony - myśliwce itp. Opisy statusu FM są na górze.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #205 dnia: Lutego 24, 2013, 13:50:51 »
Wiecie co, ostatnio bardzo często widzę fatalną technikę co poniektórych :(.

Jak już ktoś wie, że nie ma szansy to... wychodzi z serwera i jego samolot znika.

Powinny być za to jakiś bany albo kary punktowe jak wychodzisz w trakcie lotu...!

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #206 dnia: Lutego 24, 2013, 14:32:26 »
Pierwsze słyszę, nie widziałem, ale mniej latam... Samolot znika? Niedoróbka.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #207 dnia: Lutego 24, 2013, 18:49:37 »
W pierwszych słowach chcę powiedzieć, że cieszę się że powstał osobny dział dotyczący WT. Faktem jest że ta gra wciąga jak chodzenie po bagnach. Nie wysypiam się przez nią regularnie, bo jeszcze tylko jeden nalot, jeszcze tylko jedna rundka i będę miał upragniony model... :) Także wielki plus. Minus widzę jeden. Na Historical moża sterować joystickiem lub machać myszką... Szkoda, że nie ma podziału... Ja się dopiero uczę sterowania (na poziomie simply) i nie daję rady jak ktoś tylko ma nacelować myszą...
Poza tym świetna gra!

offtop: Co robi Hurricane u fryzjera?

« Odpowiedź #208 dnia: Lutego 24, 2013, 22:25:01 »
Co robi I153 na jedenastu tysiącach metrów?
Odp: wznosisię!  :(
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #209 dnia: Lutego 24, 2013, 22:44:20 »
Co robi I153 na jedenastu tysiącach metrów?
Odp: wznosisię!  :(

Ale dodaj A.I. :)

www.yoyosims.pl