Ja tam się nie znam, ale albo mam coś ustawionego nie tak na pedałach, albo nawyki z Iła są błędne i "tak właśnie ma być i już", bo przy strzelaniu robienie poprawki sterem kierunku działa mi kijowo. W ogóle słabo reaguje. Znacznie mniej niż w innych wiodących grach online z DWŚ

Przy lądowaniu także, dawniej podchodziłem do lądowania przekrzywiony i było git, tu słabo to działa. Nalatując nad cel sterem wysokości celowałem góra-dół, a kierunku (w ograniczonym zakresie, fakt) lewo-prawo.
Ktoś ma takie kłopoty amatora jak ja, czy też tak ma być, albo też może np. tak to jest w japończykach, którymi latam?
PS: Pytanie dwa: jak latacie z TrackIr'em lub FreeTrack'iem i celujecie w przeciwnika, to ustawiacie się "ręcznie" czy też "głownie" tak, by celownik był centralny, czy też jest na to jakiś magiczny przycisk jak w innych grach? Jak nie, to zawsze można spróbować zrobić poprzez NewView (pewnie działa), ale trochę żal. Już mi paru uciekło sprzed kosy, bo w ferworze walki zniknął mi celownik...