Autor Wątek: Fotografie i filmy z War Thunder  (Przeczytany 48556 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Fotografie i filmy z War Thunder
« Odpowiedź #30 dnia: Września 04, 2013, 13:48:42 »
Facet w Spitfire (Mk. Vb trop) to P/O Peter Nash z 249 squadronu RAF. To wskazywałoby na Maltę w roku '42. Może Sycylię, ale skąd tu tak duży okręt niemiecki. Zamotlali trochę a juz myslałem po spicie ze ładnie historycznie pojechali a tu takie misz-masz. Szkoda bo, to by świadczyło o podejściu do realizmu w symulacji.

A Wy jak zwykle tylko grafę oglądacie :P, jak faceci, głową myśleć, nie główką!  >:D 8)

btw. w meśku nie widać nr bocznych, ciekawe kim był pilot:)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: Września 04, 2013, 14:00:26 »
Jeśli byłaby większa swoboda w oznakowaniu maszyn, generowaniu misji za pomocą generatorów umożliwiających konkretne jednostki w konkretnym miejscu, poruszające się w konkretnym kierunku - byłoby realniej? Może za pół roku tak będzie? Pamiętajmy, że jeszcze niedawno nie było trybu FRB. Nie żebym bronił firmy Gaijin ale w końcu priorytetem dla nich aby zaistnieć i nie zbańczyć jest arcade - a ci gracze pojęcia zielonego nie mieli co to jest Me-410 zanim gra wyszła i nadal malują na skrzydłach wielkie białe orły.

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #32 dnia: Września 04, 2013, 16:20:02 »
Misiek
Ta firma ustawiona jest na komercję , a nie na zadowolenie 500 wirtualnych pilotów jako symulator.
FRB daleko się już nie posunie, po ponad pół roku bombowce nie mają kabin a latają jak myśliwce z uzbrojeniem jak działa 40 mm.
Latam tu regularnie od stycznia i wiem, że nie będzie tu pełnego symulatora, nawet z powodu podziału rynku.
Zadowala mnie grafika - najlepsza jak dotychczas i możliwość latania na ful ustawieniach, które gdzie indziej niemożliwe były dla mojego kompa.
Czekam na IŁ-2 Stalingrad.
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT

« Odpowiedź #33 dnia: Września 06, 2013, 11:56:49 »
Witam wszystkim :). Jestem nowy na Waszym forum, ale już trochę gram w War Thundera. Powolutku zaczynam bawić się w nagrywanie filmików na youtube z tej gry. Jeśli ktoś ma jakieś fajne pomysły na filmiki, chce ze mną polatać i pojawić się na youtubie itd., to niech się do mnie odezwie :).

Tutaj wrzucę Wam mój filmik na konkurs o polskich dywizjonach. Wiem, że ten cytat lekko nagiąłem w kierunku polskich pilotów, ale mam nadzieję, że to pomoże Wam obudzić w sobie nutkę patriotyzmu :). Prawdziwa walka z gry od 1 minuty. Polecam i zostawiajcie komentarze, te pozytywne jak i negatywne.

http://youtu.be/-dsPDTUCfNA

Miłego oglądania :)

« Odpowiedź #34 dnia: Września 06, 2013, 12:23:39 »
Z tym " budzeniem patriotyzmu " daj spokój , od tego jest Jarek :P

Muzyka do bani.

ps. Też latasz na myszce  jak większość asiorów w WT ?

« Odpowiedź #35 dnia: Września 06, 2013, 13:04:56 »
Latam na myszce, czasami na joyu, ale na HB. FRB tylko kilka gier, ale na pewno niedługo zacznę przenosić się na FRB :). Co do muzyki, to subiektywne opinie i prawdę mówiąc dopiero wchodzę w temat nagrywania czegokolwiek :p. Mi się tam podoba rockowy kawałek :p.

« Odpowiedź #36 dnia: Września 06, 2013, 13:10:00 »
Filmik jak na początek zabawy w temacie (jak piszesz) podoba mi się. Muzyka także pasuje (moim zdaniem). Do tego jest po polsku :). Temat patriotyzmu jest przeciekawy w dobie dzisiejszych czasów obsikiwania powyższego. Kierunek jak najbardziej ok. Sczególnie, że w tamtym okresie mało kto latał dla sportu lub tylko dla dziewczynek.

Ps.: @ Nohope - już wiem skąd masz nick'a :)

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: Września 06, 2013, 13:42:54 »
W każdym razie w tamtych czasach mieli fajnie - wystarczyło zwiać, pójść do szkółki lotniczej na dwa tygodnie i można było walczyć w realu. Dzisiaj jeśli konflikt w Syrii rozwijając się bezpośrednio nam zagrozi, moglibyśmy jedynie sprzątać po tych którzy sprzątają po mechanikach.

Online rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #38 dnia: Października 16, 2013, 11:17:57 »
Wyrwę ci głowę i na..robię do środka ;)

btw. pamięta ktoś kto i w jakim filmie wypowiada tę kwęstię :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: Października 16, 2013, 11:24:01 »
Miałem tak kiedyś po dużej dawce LSD.
« Ostatnia zmiana: Października 16, 2013, 13:05:37 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #40 dnia: Października 22, 2013, 15:15:28 »
Mój najnowszy filmik :).

http://youtu.be/e02YILGr29g

Niedługo może zacznę więcej grać na FRB, bo ogarnąłem FaceTracka, więc kto wie :).

« Odpowiedź #41 dnia: Października 22, 2013, 16:07:21 »
Przestań się kompromitować na tym forum zapuszczając filmiki jak latasz  na myszce , nie ten target chłopie.

Możesz zrealizowac swoje ambicje na polskim forum WT tam jest pełno expertów od wirtualnego lotnictwa.

Będziesz miał  dużą konkurencję wśród kolegów " po fachu".

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #42 dnia: Października 22, 2013, 16:18:28 »
Spokój! bo polecą  :icon_luger_148:.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #43 dnia: Października 22, 2013, 17:18:22 »
A jak to widać z filmu, czy ktoś lata na myszce, czy na joy'u? Widać? Jeśli tak, to chyba coś nie teges z grą.

PS: Boczek - nick pasuje jak ulał, racja.

PPS: PterodaktyL - spróbuj FreeTrack'a. Masz tu spory wątek na ten temat na forum.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #44 dnia: Października 23, 2013, 21:17:06 »
Mam Freetracka, tylko mam problemy z aplikacją i obecnie korzystam z Facetracka. Mam zrobiony stelaż pod free z 3 diod na słuchawki i joya. Ostatnio grałem na FRB z kumplami, bo w dywizjonie jest sekcja FRB i jest spoko, ale nie zawsze po pracy mam czas czekać tyle na bitwy. Po robocie człowiek ma ochotę po prostu trochę ponapieprzać.

Co do trolli, to jak ktoś nie chce, to nie musi tego oglądać. Jest to temat o War Thunderze, więc po prostu dzielę się tym co robię. Nie jestem mega koksem, ekspertem itd., więc nie rozumiem po co te nerwy.

Pozdrawiam i na pewno pojawią się też jakieś filmiki z FRB jak trochę bardziej się w to wkręcę.