Autor Wątek: Aktualności, patche  (Przeczytany 70677 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Aktualności, patche
« Odpowiedź #75 dnia: Listopada 27, 2013, 12:12:04 »
Od nowego patcha zmieni się system rozwoju:

http://warthunder.com/en/news/350/current/

« Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 18, 2013, 15:02:42 »
Pojawił się nowy patch 1.37.

Zmienił się system grind'u (ponoć podobnie jak w WOT, nie wiem nie grałem w ten twór nigdy), nie ma już podziału na tiery (0-20), zastępują to ery historyczne.
Z nowych samolotów doszły np. BF109F-1 i F-2, FW190 D-9...

« Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 02, 2014, 18:03:39 »
Pytanie małe.
Nie wiem czy to ja mam jakiś bład czy ogólny problem. Od kilku dni mam dostępne jedynie rozgrywkę dla Zsrr i Niemców. Ktoś tez tak ma ? Na stronie w sumie nie ma żadnych informacji o ew konserwacji serwerów.

« Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 02, 2014, 20:11:13 »
W trybie symulacji (dawne FRB) po nowym patchu często ograniczają zakres dostępnych państw. Wcześniej nie było Ruskich i Goebbelsów, teraz widocznie zrobili odwrotnie (nie mam możliwości zalogować się i sprawdzić).

« Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 03, 2014, 18:58:51 »
Dzieki za info/. Teraz to chopaki pojechali po całości co prawda wróciły niedostępne nacje ale wyłączyli Niemców :)  Można by rzec gdzie są Niemcy tam jest wojna :) Bez niech sie nie polata.

« Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 08, 2014, 20:31:51 »
Chyba panowie od WT sobie FRB odpuścili. Od dobrych 2 tygodnie nia bylo dnia że są dostępne wszystkie nacje. Wyglada że zrobi sie  tego zwykła arkadówa. Próbowałem coś podziałać na historycznych ale to nie ma większego sensu. Ludzie latający namyszkach i  ttp lub samym hudzie wygrywają bez problemu.  Nie ma to jak Rof :)

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 27, 2014, 19:52:37 »
Też mogę tak powiedzieć. Autorzy chyba się zapętlili z uwag piszczących małolatów i zrobili z tego FRB super arkadową atrakcję. Tu już nie ma namiastki latających maszyn tylko latające ciężarne krowy. Wszystko przeinaczyli. Sami już chyba nie mają wiary w to co robią bo ich zamiatacze też wyrażają negatyw opinię. A miałem nadzieję, że przy tej grafice wyprowadzą z tego jako taką namiastkę realistycznego lotu i samolotów.
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT

« Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 28, 2014, 10:24:34 »
Ja nie narzekam. Bardzo fajnie się gra na PS4. Oczywiście arcade :evil:.

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 29, 2014, 18:37:37 »
:o Myślałem, że to forum miłośników symulacji lotniczych :o

« Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 05, 2014, 23:30:21 »
Jak ktoś jeszcze się nie obraził na WT to właśnie zapowiedziano polską mapę, na dodatek miejską.
http://warthunder.com/en/news/759-Under-Construction-City-location-Poland-en

« Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 06, 2014, 13:48:16 »
Wow... Czyżby ślimaczki zdawały sobie sprawę, że sporo Polaków pyka w w ich grę?
Mapa miejska na pewno się przyda, Tylko że mapy są potrzebne na już, bo idzie zdechnąć z nudów, non stop grając w to samo.
Ja się już dawno na nią obraziłem ale.... historia się powtarza i tak jak niegdyś plułem, wściekałem się i wyrzucałem WoTa, tak szybko go reinstalowałem z powodu uzależnienia od niego. Od WT też już zdążyłem się lekko uzależnić - świetna gra, tylko mordowana przez devsów. Najbardziej mi szkoda, że właściwie apropo czołgów nie mam już co grindować. Dobiłem do Tigera i jest tak jak przypuszczałem - klasyczny przypadek "Tigerfobii". T-34/57 potrafi zdjąć czapkę z kotka zupełnie, jakby walił ogórami "zwieroboja". Panterę sobie odpuściłem, bo skoro Tiger łyka takie gongi to domyślam się, że legendarne "czarne działo" pojawiające się od choćby spojrzenia Teciaków w kierunku Pantery nie jest tak przesadzone jak piszą na forum, z którego konkluzja po poczytaniu wyłania się jedna - jedne z najlepszych wozów IIWW to syfki, które kasuje byle Teciak. Jedyne co teraz próbuję grindować linia TD, tylko że i tu na końcu nie ma światełka w tunelu, bo na forum gry się doczytałem info, że JgTiger jest rozszarpywany na kawałeczki przez chordy T54.

« Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 07, 2014, 21:03:34 »
No... I ślimaczkom udało się wpędzić swój produkt do grobu.
Najnowszy patch sprawia, że czołgi stają się niegrywalne bardziej niż kiedykolwiek do tej pory. Battle Rating został tak pozmieniany, że nie ma mowy o sensownej grze. Mnie dzisiaj wywaliło na IS-2 i T-44 gdy pomykałem Panzerem IV/70, a jak przesiadłem się do Tygryska to spotkałem się z IS-3. Gra po raz kolejny i tym razem chyba ostatni poleciała z tempem lecącego pzgr 39 z dysku.

« Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 07, 2014, 21:22:18 »
A ja panther A sobie gram i nie narzekam.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 08, 2014, 06:25:42 »
To fajnie że przynajmniej Ty masz radochę z tej gry. Jak próbowałem pykać Tigerem, który złapał mnie za serce swoim dźwiękiem silnika i armatką z kopem byłem gromiony przez ruskich jeźdzców apokalipsy w ich rydwanach T-34/57.

Offline PIT

• PAT
  • *
  • PAT , EKG_PIT
« Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 08, 2014, 20:18:20 »
Jak ktoś jeszcze się nie obraził na WT to właśnie zapowiedziano polską mapę, na dodatek miejską..
Oglądałem i jokoś Polski i jej krajobrazu z naszymi ulicami tam nie widzę.
Raczej przypomina mi to Francję z tymi moskiterami. Bydynki dla mnie nie polskie.
Tylko stały trening czyni Cię Mistrzem. Niech Moc będzie z Wami wirtualni lotnicy.
WSP dla Orłów. - od EKG_PIT