Autor Wątek: Aktualności, patche  (Przeczytany 70672 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Aktualności, patche
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 04, 2013, 00:43:52 »
Mnie interesuje co będzie jak "odblokują" resztę "zakładek". Bitwy 100 na 100 osób?

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 04, 2013, 04:24:04 »
Ciekawe, czy jakiś serwer "pociągnie" tylu graczy...

« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 04, 2013, 07:18:38 »
Jeśli obliczenia będą po stronie klienta, to pociągnie..

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 07, 2013, 10:08:45 »
Mieliśmy możliwość zadać trzy pytania do Devsów. Oto odpowiedzi. Z trzeciej odp cieszę się niezmiernie, jak bobas widząc cyca  :562: .

Will there be more repaints for airplanes, including skins with Polish insignias or with the others nations?
There will be new options to customize your planes. You can pick some specific nation or squadron skins soon.

Will there be a "European" aircrafts nations tree including other European nations in the future (or more as premium aircraft) from Poland for example?
Poland, Italy, France,Finland, Norway made decent contribution to WWII. We are considering to give more space to them. By means of models and skins.

What level of realism we will have in World War mode? Is it possible to have three kinds of level of realism like now (Arcade, HB and FRB)?
Yes. At World War mode, it will be possible to have three kind of realism like now.

Tłumaczenie:

1/ Czy będzie więcej malowań dla samolotów włączając w to polskie oznakowania lub innych narodowości?
Odp: Już wkrótce będą nowe opcje do dostosowania własnych malowań. Będzie można dodawać oznaczenia dla danych narodowości, a także dla dywizjonów.

2/ Czy będzie europejskie drzewko z samolotami włączając w to pozostałe europejskie narodowości w przyszłości (lub więcej jako samoloty premium) np. Polski?
Odp: Polska, Włochy, Francja, Finlandia, Norwegia miały duży wkład w przebieg II Wojny Światowej. Zastanawiamy się, by dać więcej miejsca dla nich. Za pomocą modeli oraz malowań.

3/Jaki poziom realizmu będziemy mieli w trybie World War (Fronty)? Czy będzie możliwe dalej mieć trzy tryby realizmu jak obecnie (AR, HB i FRB)?
Odp: Tak. W trybie World War będzie możliwość grać w trzy rodzaje realizmu jak obecnie.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 07, 2013, 12:28:34 »
Czy ktoś zadał pytanie, czy dokończą modele lotu do pozostałych maszyn i kokpity do bombowców? Czy walki będą na mapie o wspólnym roczniku lub tierze?

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:59:04 »
Niestety z poprzednich wypowiedzi wynika że same kokpity nie są traktowane priorytetowo.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 18, 2013, 09:12:37 »
Zmiany w nowym UPDATE 1.29.50:

* Added a chat to vote links
* Fixed not downed In count and assists in some instances
* Improved rendering performance
* Fixed several crashes
* Color indication of aircraft types
* Added tracers into ribbons Japanese 7.7 mm turret guns Tip92.
* The British boeukladki 7.7mm machine guns added armor-piercing bullet.
Fixed composition tapes MG131, tape bullets momentary now has the correct type of ammunition.
* Changed for greater efficiency to combat pack 20mm Japanese aviapushek Tip99 and Tip99 Mk2.
* Changed for greater efficiency to combat pack 30mm Japanese aviapushek Tip5.
* Removed the tracer of 30mm high-explosive shells for the gun Tip5.
* Fixed (improved) high-explosive action of Japanese high-explosive shells for aviapushek Tip99 and Tip9 9 Mk2.
* Fixed localization in how to select a machine gun belt 7.5mm, 7.7mm and 7.92mm.* Added option for course boeukladok aircraft weapons Ju-87B2/R2/D3, OS2U.
* Increased the damage of the fire for the unit of time (4 times).
* Adjusted for overheating caliber automatic guns (M4, M10, HC-37), is now firing long bursts, more than 5-7 rounds, leading to seizure of arms.
Fixed material design of the engine in the following aircraft:f4u-1a f4u-1c f4u-1d f6f-3 fw-190a-5 fw-190a-5 fw-190d-12 fw-190d-13 fw-190f-8 p-51d-5 Yak-1B Yak-3 Yak-7B Yak-9T n1k2-j n1k2-jko
* Bf-109 F4 ammo to motorpushke MG15120 increased from 150 to 200.
* Bf-109 G2 ammo to motorpushke MG15120 increased from 150 to 200.
* Bf-109 G6 ammo to motorpushke MK108 increased from 60 to 65, the wing guns MK108 reduced the number of rounds from 60 to 35 per barrel.
* Bf-109 K4 ammo to motorpushke MK108 reduced from 150 to 65, to the wing guns MG15120 number of shells is reduced from 150 to 135 on the barrel.
* FW-190A-5 number of rounds for synchronous machine guns MG17 reduced from 1000 to 900 per gun.
* P-51d of rounds of machine gun M2 changed internally two machine guns with 400 to 350 for 4 external from 270 to 280.
* P-40e number of rounds of machine gun M2 is reduced from 425 to 235 per barrel.
* F4U-1c ammo to guns AN/M2 increased from 220 to 231 on the barrel.
* Spitfire Mk. IX ammo to guns Hispano MkII increased from 60 to 120.
* A6M3 ammo to guns Type99 MkII increased from 60 to 100.
* A6M2 and A6M2n ammo to guns Type99 MkI reduced from 100 to 60

www.yoyosims.pl

Offline Acheron

• *
  • Ни шагу назад!
« Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 18, 2013, 13:20:15 »
Czuję się trochę tak, jakbym nieopatrznie upuścił kostkę mydła pod więziennym prysznicem  :|. Zmniejszyli mi ammo w Mustangu mk. IA (a więc w samolocie za który dałem _realną_ kasę) z 1260 do 500. A kupiłem go właśnie ze względu na uzbrojenie. Pół biedy jeśli chodzi o bitwy arcade bo tam można reloadować w powietrzu, ale w bitwach historycznych (których gram ostatnio najwięcej) to już boli :(.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 18, 2013, 13:47:34 »
Zrobili ustawienia realne, ile faktycznie ammo dana maszyna zabierała.

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 18, 2013, 14:05:46 »
No Acheron możesz sie czuć wy...myty :) Yoyek miałbyś rację gdyby tak dokładnie trzymali się realiów technicznych, rozumiem że gdyby poprawili z 550 na 500, albo dotyczyło to samolotu stokowego, ale w tym przypadku mogliby dac małą rekompensatę w orłach bo człowiek nastawił sie na coś a tu mu obcinaja. Ja bym mimo wszystko napisał do supportu może dla czystego PR dadzą Ci z setkę orłów.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 18, 2013, 22:22:13 »
W dzisiejszej aktualizacji Avast wykrył u mnie Win32:Xpaj-gen w aces.exe. Na forum WT widziałem, że sporo osób ma to samo, ale nie znalazłem żadnej oficjalnej odpowiedzi teamu. Wiecie coś więcej? Nie mam zamiaru dodawać wyjątku jeśli nie mam pewności, że to false-positive detection.  ;)
DCS/FSX/AC/pCARS

« Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 18, 2013, 22:31:19 »
A ja tam się cieszę. Dostałem gratisowo 50 pocisków do MG151 na stodziewiątkach F-4. :)

Offline Acheron

• *
  • Ни шагу назад!
« Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 18, 2013, 23:29:49 »
Nowy patch jest po prostu super - dzisiaj kupiłem upragnionego B-25 i przy próbie startu zonk:

Oto co się dzieje

Nic tylko zapuścić w tle "You spin me round (like a record)" :D. W pierwszej bitwie ładnie zbombczyłem kilkanaście celów, wróciłem na lotnisko coby się naprawić i uzbroić, no i niestety na drugą turę już nie poleciałem.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 19, 2013, 18:47:41 »
Tak na marginesie:

pytanka odnośnie prac konserwacyjnych.

1. czy mogą je ogłaszać wcześniej i dawać jakieś lepsze info?
2. czy jak prace się przedłużają to zamierzają jakoś rekompensować utratę możliwości gry na koncie premium?

Odpowiedź już masz tu:

http://warthunder.com/en/news/128/current/

Trzeba przyznać, że bardzo ładnie się zachowali  :good: .

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 21, 2013, 12:00:35 »
W nowej latce, przed majem, dojdzie FM dla P-38 oraz opcja ze Squadami.

www.yoyosims.pl