Autor Wątek: Aktualności, patche  (Przeczytany 70614 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Aktualności, patche
« Odpowiedź #30 dnia: Maja 09, 2013, 12:28:00 »
Na dniach, a może i dziś ;):

Cytat: YoYo

Today on the Russian stream, some of the developers were playing and talking about some of the features in an upcoming major patch, here are some of the highlights:
    • New Arcade maps
      There will be two new arcade maps. 32x32km Ireland (ground strike with ships and ground vehicles) and 16x16 Africa (ground strike with ground vehicles)
      New Planes
      Yak-15 and Yak-15p
      P-36 Hawk (a lot of modifications ready, some of them will be put in game in the patch)
      Mig-3
      Clan system and Squadrons
      Tags (no longer you will need to change name when you switch clan!)
      Ranks inside the clans
      Full Clan UI – their own page with descriptions, logo, motto etc. (Logos in future could be used as decals on your planes, but not from the start.)
      Squadrons will be possible to use during tournaments, more of which are planned for the future.
      New UI

Complete rework of the UI in the game. A lot of stuff will be better and easier to use. You won't need keyboard to use new UI – it will be possible to click on needed buttons to do something (like turn on decals, switch them etc).
    Streaming from in game
    You will able to stream directly from in game without using additional software!

W skrócie - dojdą nowe modele - Jak-15 oraz P-36, nowe mapki (na razie dla arcade), oraz squadrony i zarządzanie nimi, będzie można mieć normalny nick, a początek (tag) sam się doda jeśli jesteśmy w przypisani do jakiegoś dywizjonu.
« Ostatnia zmiana: Maja 10, 2013, 07:50:25 wysłana przez YoYo »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #31 dnia: Maja 13, 2013, 07:27:58 »
Jakoś nie ma, czy też nie zauważyłem, jak się ściągnęło...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #32 dnia: Maja 14, 2013, 00:45:25 »
Jakoś nie ma, czy też nie zauważyłem, jak się ściągnęło...

SOON (tm). Screeny z tych nowych mapek (Arcade): http://warthunder.com/en/news/146/current/ .

Ładne to.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #33 dnia: Maja 17, 2013, 18:02:07 »
Coś długo czekamy na te większe łaty. To SOON zaczyna wyglądać jak i u Olega.

http://warthunder.com/en/news/150/current/

Dziś screeniki z MiG-3.

www.yoyosims.pl

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Maja 18, 2013, 00:03:26 »
Dla mnie Mig 3 to taki muscle car jak Mustang. Długa maska i krótki tył. Uwielbiałem go w iłku. Czekamy cierpliwie!
« Ostatnia zmiana: Maja 18, 2013, 00:50:52 wysłana przez KosiMazaki »

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #35 dnia: Maja 22, 2013, 21:28:19 »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #36 dnia: Maja 22, 2013, 21:33:52 »
Ano, widziałem, ubiegłeś mnie : D,  świetnie to wygląda.

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #37 dnia: Maja 29, 2013, 16:44:45 »
Cos o modelu zniszczen, trajektorii pociskow i nowym puczu 1.31, naprawde ciekawe rzeczy: http://warthunder.com/en/news/158/current/

Poprawiłem odnośnik. Grover
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2013, 17:24:01 wysłana przez Grover »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #38 dnia: Maja 29, 2013, 17:53:08 »
Te zapowiedzi są bardzo fajne, 1.31, więc jeszcze 2 patche do tego - szykujcie się latający na chłodzonych cieczą silnikach  8) . Cieszy fakt, że autorzy idą w stronę realizmu, a nie żeby arkadowcom się lepiej latało, gdzie przecież właśnie tutaj jest z 80% latających, HB z 15% i FRB z 5%, a jednak walczą o to by to bardziej było lotnicze niż "myszkowe".  :671:

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #39 dnia: Maja 29, 2013, 18:35:25 »
Dokładnie, arcadowcy bedą mieli takie same zasady dotyczące DM i trajektorii i rodzajów pocisków jak latający FRB :)

Offline raugust

• *
  • Anytime, Baby...!
« Odpowiedź #40 dnia: Maja 30, 2013, 13:22:42 »
Zajawka nowych maszyn i pierwszy "bombowy" kokpit :) http://warthunder.com/en/news/160/current/
http://img525.imageshack.us/img525/6027/su7attackfv3.gif

"...a jeśli z Nas ktoś padnie wśród szaleńczych jazd, czerwieńszy będzie kwadrat, nasz lotniczy znak..."

« Odpowiedź #41 dnia: Maja 30, 2013, 15:29:55 »
Zajawka nowych maszyn i pierwszy "bombowy" kokpit :) http://warthunder.com/en/news/160/current/

"Ten film jest prywatny"
Łapiecie coś z tego? Umieścili na swojej stronie filmik, którego nie da się obejrzeć? DAFUQ?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #42 dnia: Maja 30, 2013, 16:40:22 »
Ja tam go widze, zamiast tych zajawek od miesiaca mogliby cos wydac wiekszego.

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #43 dnia: Maja 30, 2013, 17:14:47 »
Jestem zaniepokojony tymi XP, to jest droga która podążał WoT. Dla mnie całkowicie błędna. Z drugiej strony Grumman XP-50 może spokojnie udawać polskiego P-50 Jastrząb i odmienić nasz Wrzesień '39 :).

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #44 dnia: Maja 30, 2013, 19:30:32 »
Tak te XP to nie wiem po kiego wala, ale jest nadzieja ze beda moze i ciekawie wygladaly ale slabo lataly. Albo dadza je jako jakies Premium? Tam np. Jest wlasnie XP.

www.yoyosims.pl