Autor Wątek: Opinie o bombowcach  (Przeczytany 16158 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Opinie o bombowcach
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 06, 2014, 17:00:24 »
Tez mnie ta gra często irytuje. Początkowo sie bardzo zraziłem ale gra się fajnie. Jest zawsze z kim polatać a walki to spore wyzwanie. Do tego dobre wsparcie społecznościowe wyszukiwanie znajomych itp. Myśle ze ze jakiś czas będzie na prawdę kawał dobrego latania. Tylko trzeba zmienić podejście i traktować to tak jak sugerują twórcy. Nie pisza nigdzie nawet w samej grze że to pełny symulator tylko ma "tryb symulacyjny". I trzeba do tego podejście jak do gry mmo z trybem symulacyjnym dającej sporo fanu i wyzwanie o niebo większe niż tłuczenie botów.  Nawet jeśli niedomaga czasem mocno fizyka są błędy to jednak zabawa świetna no i z ludźmi.

Offline Misiek

• JG300
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 29, 2014, 18:47:11 »
Ja w to tłukę tylko do browara... jeszcze wtedy można zapomnieć o tym, że to arcadówa na fyryby. Czekam tylko aż grafikę zmienię i siadam do CODa zostawiając WT na dobre. Nie wydaje mi się aby z modelami lotu cokolwiek zmienili. Może za 3 lata zrobią kabiny do dwusilnikowych bomberów ale wiele rzeczy takich jak DM raczej nie ulegnie większym zmianom. Pamiętajmy, że to tylko maszynka do zarabiania kasy i głównie temu jest to podporządkowane. Balans przede wszystkim, nawet kosztem realnych osiągów. Ostatnio kometem wspiąłem się na 18 kilometrów i ręce mi opadły jak zobaczyłem napis "return to battlefield" mimo, że byłem na środku mapy. Tam się lata w sześcianie - tak jak w klatce :)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 29, 2014, 19:37:34 »
Cóż, po reinstalce nie spieszy mi się z instalacją WT. A CloD już nawet z puczami jest, o BoS i RoF nie wspomnę.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2014, 20:04:20 wysłana przez KosiMazaki »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM