Autor Wątek: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World  (Przeczytany 118912 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World
« Odpowiedź #60 dnia: Września 05, 2014, 17:59:13 »
Polecam poczekać, aż ów promocja będzie na Steamie (zazwyczaj jest z drobnym opóźnieniem). Można kupić ze wschodniego regionu za cenę nawet o połowę niższą (nie licząc zniżki z promocji). Dla przykładu: BS2 kosztuje teraz 16$, przy tej samej zniżce  mogę go mieć za 8$. Jak jest ktoś zainteresowany to PM.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #61 dnia: Września 05, 2014, 18:12:46 »
No nie wiem, ostatnia promocja na moduły do DCS na Steamie była w lutym, a od tamtego czasu były już trzy promocje w sklepie ED/TFC.

« Odpowiedź #62 dnia: Września 05, 2014, 19:31:32 »
padonis, dlaczego mieliby odpisać? Jeśli nie będziesz korzystać z bonusowych środków, to dostaniesz kolejne dziesięć za zakup następnego modułu.

« Odpowiedź #63 dnia: Września 05, 2014, 20:38:49 »
No nie wiem, ostatnia promocja na moduły do DCS na Steamie była w lutym, a od tamtego czasu były już trzy promocje w sklepie ED/TFC.
Ostatnia promocja była od 19/06/2014 do 30/06/2014. Chciałem także zaznaczyć, że na Steamie jest wieczne (-+) -50% + dodatkowe promocje.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #64 dnia: Września 05, 2014, 20:52:29 »
Nie w Europejskiej strefie Steama, ostatnia jakakolwiek przecena to była 30 kwietnia, do 7 maja: -10% na moduł F-15... zanim była wielka promocja u ED i potem cena zeszła z kilkudziesięciu Euro do obecnego 9.99.

PS. nie to żeby DCS jako standalone działał jakoś dobrze... klient działa jak kupa naturalnego nawozu, a module manager nie pozwala mi w ogóle na zalogowanie się do serwera ED by sprawdzić/pobrać/zakupić jakikolwiek moduł.

« Odpowiedź #65 dnia: Września 05, 2014, 21:14:56 »
Historia/baza danych świadczy raczej o mojej wersji. Zresztą w tym czasie był Summer Sale.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #66 dnia: Września 06, 2014, 09:21:59 »
Nie wiem o jakiej bazie danych piszesz, tak to wygląda na Steam:

« Odpowiedź #67 dnia: Września 06, 2014, 13:42:40 »
To są tylko newsy, one nie są generowane automatycznie. To co jest tam napisane jest prawdą, ale to nie znaczy, że nic innego się nie działo. Zresztą pisanie newsów o promocji w trakcie Summer Sale'a jest zbędne, gdyż jakieś 90% produktów na Steamie jest przeceniona. Swoją drogą, zabawne że jako argument podajesz listę gdzie nie ma wszystkich newsów, nawet tych z dalszej przeszłości (chodzi mi o rozwinięta, zawierającą wszystkie newsy).

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #68 dnia: Września 06, 2014, 15:19:31 »
2 sierpnia 2013 to DCS wszedł na Steam, więc cała lista zawiera o jeden artykuł więcej - informację o wejściu DCS: World z modułami na Steam i tyle.

I wiem co kombinujesz, więc zanim cokolwiek napiszesz lepiej dwa razy się zastanów nim spowodujesz, że komuś Valve zablokuje konto za złamanie regulaminu usługi Steam.

« Odpowiedź #69 dnia: Września 06, 2014, 20:04:16 »
Mogę cię prosić o podanie o który punkt regulaminu chodzi?

W liście newsów brakuje informacji o nowych modułach i części wyprzedaży.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #70 dnia: Września 06, 2014, 21:27:41 »
Panowie please. Co to ma do rzeczy? Back to topic.
Ten temat jest informacyjny bardziej niż pytanie się ciągle o newsy o promocjach na Steam i łapanie się za słówka.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #71 dnia: Września 07, 2014, 11:17:12 »
http://www.steamprices.com/uk/dlc/240280/dcs-black-shark-2
Na dole strony macie wykres z historią zniżek, w tym przypadku BS2.

« Odpowiedź #72 dnia: Września 07, 2014, 19:01:22 »
Pozostaje jeszcze kwestia tajemniczego łamania regulaminu Steam.  :evil: Tego jestem ciekawe, w końcu mnie to dotyczy.  :D

Offline Yossarian

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: Września 11, 2014, 09:33:55 »
Nie wiem jak to jest z tymi zniżkami w DCS ale ja dostałem maila, że UH-1 ma 70% zniżki i ma kosztować niecałe 15USD. Ale wchodzę na stronę i widzę 24USD.  :(

Falcon 4 BMS, DCS, FSX, VR: Pimax8KX, TrackIR3 Pro+vector, Thrustmaster Hotas Warthog, Slaw Rudder, Windows 10 64b, 32GB RAM, AMD Ryzen 5 5600X , RTX3090

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #74 dnia: Września 11, 2014, 09:53:23 »
Nie wiem jak to jest z tymi zniżkami w DCS ale ja dostałem maila, że UH-1 ma 70% zniżki i ma kosztować niecałe 15USD. Ale wchodzę na stronę i widzę 24USD.  :(

Wszystko jest stronę wstecz opisane:

http://il2forum.pl/index.php/topic,15594.msg312185.html#msg312185
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"