Autor Wątek: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World  (Przeczytany 118948 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World
« Odpowiedź #195 dnia: Marca 07, 2015, 20:04:24 »
A to wiem, ale nie chcę wiązać karty z PayPal.  Troszkę  mnie to dziwi, bo widać na stronie ikonki kart, ale nie działają one. Nie wiadomo dla kogo one są ? Jednym słowem tylko PayPal...

No to zasil trochę Paypala zwykłym przelewem. Potrwa to 2-3 dni robocze ale działa, sam tak zawsze szykuję sie na nadchodzące wyprzedaże :D.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #196 dnia: Marca 07, 2015, 21:19:26 »
A to wiem, ale nie chcę wiązać karty z PayPal.  Troszkę  mnie to dziwi, bo widać na stronie ikonki kart, ale nie działają one. Nie wiadomo dla kogo one są ? Jednym słowem tylko PayPal...

Twoje obawy są niepotrzebne. Mam kartę powiązaną z Paypalem i nie ma się czego bać. Miałem dwa lub trzy lata temu włam na konto, gdzie do Burkina Faso zrobiono darowiznę na 250 pln. Dodam, że kiedy to zauważyłem był 24 grudnia około południa. Momentalnie transakcja została zblokowana i w ciągu 2-3 dni dostałem zwrot kasy wraz z informacją zwrotną. Poza tym jak w przypadku zrzutki na Miga-21 prowadzonej na Indiegogo mogłem bardzo szybko odnaleźć potwierdzenie wpłaty i dostarczyć je Cobra8472 tak jak prosił. Dodam, że Paypala korzystam regularnie w różnych serwisach, w tym na Ebay'u i do tej pory jest spokój :). Proszę nie traktować tego jako reklamy, bo nie w tym rzecz. Przy zachowaniu zdrowego rozsądku nie ma się czego bać, a z czasem okaże się, że to bardzo wygodny i bezpieczny sposób płacenia w Internecie.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Elian

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #197 dnia: Marca 07, 2015, 22:14:06 »
Moim zdaniem najlepsza jest karta przedpłacona. Ukradną  tylko tyle ile zasilisz. Też ją można powiązać z  PayPal i operować z małą prowizją oczywiście. Jednak jak  Kosi pisze. Tam są bezpieczne i gwarantowane transakcje.

« Odpowiedź #198 dnia: Marca 08, 2015, 09:21:56 »
Z PayPal korzystałem już nie raz, zasilam sobie i już, tyle że  w weeckend-y to nie działa szybko. Teraz wyrobiłem sobie kartę przedpłaconą-elektroniczna i chyba właśnie ją powiążę z PauPal.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #199 dnia: Marca 10, 2015, 17:25:36 »
Witam!

Czy macie jakieś doświadczenia z kodami dodatkow do DCS oferowanymi ma Allegro? Ostatnio kupiłem tam MI-8 za 75 zł, po czym okazało się (po zakupie), że sprzedający jest z ... Krymu, a sam kod w formie prezentu na Steam to ukraińska/rosyjska dystrybucja,  która nie może być aktywowana w Polsce. Sprzedający twierdził, że system mozna oszukać za pomocą VPN, ale śmierdziało mi to banem konta. Reklamowałem i sprzedający zwrócił pieniądze. Czy w przypadku ofert, o ktorych piszecie tutaj może być podobnie (blok regionalny). Pozdrawiam, y.

« Odpowiedź #200 dnia: Marca 10, 2015, 17:40:17 »
Większość (jeśli nie wszyscy?) tutaj kupuje raczej normalnie w sklepie ED lub na Steamie, bo przy odrobinie cierpliwości tak się po prostu bardziej opłaca, nie wspominając o prostocie operacji. Mi-8 na końcówce każdej wyprzedaży w sklepie ED chodzi teraz po 10$, za tyle go nabyłem niedawno i Tobie radzę to samo, tym bardziej, że do najbliższej pozezonowej "wyprz" (zima->wiosna) już prawdopodobnie niedaleko. W takiej sytuacji wszelkie rzeźbiarstwo figurowe w g..wnie (aukcje i inne pokrętne metody) traci moim zdaniem rację bytu.

« Odpowiedź #201 dnia: Marca 10, 2015, 21:01:47 »
Tak też właśnie myślę. Ale mam ostatnie pytanie. Jeśli grę mam na Steam, a kupię w sklepie ED (a tam nie ma chyba mozliwości podpiecia do Steam), to co wtedy? Muszę DRUGI RAZ zainstalować grę dla kupionego dodatku i uzywać jej poza Steam?

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #202 dnia: Marca 10, 2015, 21:11:52 »
Dokładnie tak. No chyba, że jest jakiś sposób o którym nie wiem.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #203 dnia: Marca 10, 2015, 21:19:49 »
Dzięki! Teraz wszystko jasne...

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #204 dnia: Marca 10, 2015, 21:24:25 »
W drugą stronę powinno działać lepiej czyli klucze ze Steam powinny śmigać w wersji stand alone.

« Odpowiedź #205 dnia: Marca 10, 2015, 22:37:30 »
Witam!

Czy macie jakieś doświadczenia z kodami dodatkow do DCS oferowanymi ma Allegro? Ostatnio kupiłem tam MI-8 za 75 zł, po czym okazało się (po zakupie), że sprzedający jest z ... Krymu, a sam kod w formie prezentu na Steam to ukraińska/rosyjska dystrybucja,  która nie może być aktywowana w Polsce. Sprzedający twierdził, że system mozna oszukać za pomocą VPN, ale śmierdziało mi to banem konta. Reklamowałem i sprzedający zwrócił pieniądze. Czy w przypadku ofert, o ktorych piszecie tutaj może być podobnie (blok regionalny). Pozdrawiam, y.

Kupowanie kodów do Steama w różnych dziwnych miejscach to ogólnie jest śliska sprawa. W zasadzie w grę wchodzi tylko mniejszy lub większy wałek. Tym razem trafiłeś na kod przeznaczony dla graczy rosyjskich, ale niedawno była głośna sprawa zablokowania przez Rebellion kodów do Sniper Elite 3, które zostały najzwyczajniej wykradzione i sprzedane nieświadomym klientom. W takim wypadku pozostaje dochodzić swoich praw u sprzedawcy, który może być... no choćby na tym Krymie ;).

Jeśli chcesz oszczędzić to chyba najlepiej przenieść wszystkie dodatki jakie już masz z wersji Steam do wersji ED. ED robi przeceny właściwie co chwilę (Steamowi też się zdarza, ale rzadziej), a my tutaj staramy się zawsze o tym informować :).

« Odpowiedź #206 dnia: Marca 11, 2015, 00:29:49 »
Tak, jak napisałem - miałem fuksa, bo jak narobiłem dymu, to facet oddał kasę. Jednak piszę o tym tutaj - ku przestrodze ;) KosiMazako, LMP - to w drugą stronę się da? Super... Muszę śledzić zatem ten wątek...

Co do PayPala - mam od lat połączone konto z kartą wirtualną MBanku ładowaną na 10 minut przed transakcją. Nigdy nie było zadnych problemów z przelewami.

« Odpowiedź #207 dnia: Marca 11, 2015, 11:04:00 »
Co do płatności kartą, to w 2013 płaciłem za Mi-8 wirtualną kartą z MBanku? Czy od tamtej pory coś się zmieniło, bo obecnie płacę PayPalem.
Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack

« Odpowiedź #208 dnia: Marca 26, 2015, 20:02:05 »
Od dzisiaj do 30. marca trwa wyprzedaż -70% na moduły DCS w wersji Steam.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #209 dnia: Marca 26, 2015, 20:04:10 »
Od dzisiaj do 30. marca trwa wyprzedasz -70% na moduły DCS w wersji Steam.

Wszystko, oprócz 15'tki. Niektórzy nie będą zadowoleni...
http://store.steampowered.com/app/223750/?l=polish
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl