Autor Wątek: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World  (Przeczytany 119558 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World
« Odpowiedź #285 dnia: Października 23, 2015, 19:12:54 »
Nowa kampania i DCS: Black Shark 2 za 30% off.

Dear Pilots!
Today we are happy to announce the release of a new Black Shark 2 campaign and Update 3 to the DCS World 1.5!

Black Shark 2: Republic Campaign
The Fighter Collection and Eagle Dynamics are proud to announce the “Republic” campaign for DCS: Black Shark 2. "Republic" is a hand-crafted campaign that tells the story of you as a Black Shark attack helicopter pilot. The campaign is non-linear and has story arcs that branch based on your mission results.The campaign consists of 15 phases, which include 18 missions of various types: air support, anti-armor, working with a forward air controller, special operations, including behind enemy lines.
Teaser Video

Features of the Black Shark 2: Republic Campaign:

20 handmade missions with voice-overs
Hundreds of complex triggers that create an interactive combat environment
Fully detailed mission briefings and mission maps
Storyline briefings
The DCS: Black Shark 2 module is required to be installed and activated into the DCS World for the campaign.

Required DCS 1.5 and higher.

DCS campaign "Republiс" is now available for purchase and download from the DCS e-shop.

DCS: Black Shark 2 on Sale
In conjunction with the release of the Republic campaign, we are also offering a 30% discount on DCS: Black Shark 2 from now and until November 2nd, 2015 at 8:00 PM GMT.

Purchase from: http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/dcs_black_shark_2/

Update 3 for DCS World 1.5 Open Beta
Today also marks the release of the third update for the Open Beta of DCS World 1.5. Important changes to Update 3 include:

Game stability improvements, including Oculus Rift
Fixes to the MiG-29 cockpit
Fixed mouse visibility issues
Corrected memory management errors
Added working flashlight and fans to Mi-8MTV2
Other News
As much of our teams is focused on debugging DCS World 1.5 so we can move it from Open Beta to the release version, we are also working in the following items:

Continued fixes and additions to the L-39C. We are also working hard to bring the L-39ZA and the interactive training missions to the module soon.

Always on our minds is the release of DCS World 2.0 and the DCS: NEVADA Test and Training Range Map for late November of this year. Once we have moved DCS World 1.5 from Open Beta to Release, this will be our primary focus.

As some of you may have read, Belsimtek has announced their DCS: F-5E Tiger II module. As more information is available, we look forward to bring it to you. We are sure this will be a great addition to DCS World.

Sincerely,
The Eagle Dynamics Team

I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #286 dnia: Października 30, 2015, 15:22:18 »
Promocja na Steam rozpoczęta . 30 procent rabatu.

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #287 dnia: Listopada 20, 2015, 16:52:47 »
DCS World Autumn Sale
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/autumn_sale_2015/

.....DCS World 2.0 and the Nevada map at the end of this month....... :)

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #288 dnia: Listopada 27, 2015, 18:21:21 »
Jakaś promocja na Hawka w związku z "czarnym piątkiem":

http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2569700#post2569700
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #289 dnia: Listopada 27, 2015, 22:06:24 »
Jakaś promocja na Hawka w związku z "czarnym piątkiem"
Jak mam zapłacić za tego Hawka za pomocą karty? Przy płatności, w wyborze mam tylko PayPal.
I jeszcze jedno pytanie, dla upewnienia się: czy w przyszłości będę musiał dopłacać coś z ten bardziej realny model lotu, czy aktualizacja będzie darmowa?

« Odpowiedź #290 dnia: Listopada 27, 2015, 22:22:53 »
Aktualizacja za EFM będzie darmowa.

« Odpowiedź #291 dnia: Grudnia 25, 2015, 18:03:55 »
Świąteczna przecena, w większości 30% off.

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2015-12-25_M-2000C/

dufay

• Gość
« Odpowiedź #292 dnia: Lutego 02, 2016, 20:53:17 »
Tradycja nakazuje, że w okresie luty/marzec powinna mieć miejsce jakaś atrakcyjna promocyjka. Nie pozostaje nic innego jak trwać w modlitwie i nadziei.

« Odpowiedź #293 dnia: Lutego 05, 2016, 08:07:29 »
Ta tryb bonusowy w DCS.  Jeśli dobrze rozumiem ten system,  max bonus to 20 % ceny modułu, czyli Nevadę mogę nabyć o max 10 dolców taniej ? W dziale 2-gim regulaminu piszą o max 30%...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #294 dnia: Lutego 05, 2016, 08:40:31 »
Dostajesz 20% bonusowych $ od ceny dodatku przy zakupie a potem możesz nimi pokryć maks 30% innego zakupu.
Bonusowych $ jest więcej jeśli kupujesz więcej niż jeden produkt.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #295 dnia: Lutego 05, 2016, 09:11:00 »
No właśnie za jakieś miesiąc mija rok od ostatniego zakupu u nich. Jak nic nie kupię to bonus przepadnie. Myślę o Nevadzie, tylko nie wiem ile mam sobie kasy przelać na PayPal. Tam chyba robi się zakup, zaznacza bonus  i przechodzisz do płatności. Dopiero po  zaznaczeniu bonusu chcę zrobić doładowanie PayPal, bo nie wiem ile tego bonusu będę miał.  Kurna nigdy tak nie robiłem, zawsze jakaś promocja była. Nie wiem gdzie się ten bonus wybiera ?
Latamy dzisiaj?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #296 dnia: Lutego 05, 2016, 10:04:17 »
Dodajesz produkt do koszyka, następnie przechodzisz do płatności (Cheackout) i na dole masz podsumowanie zamówienia. Nieco powyżej tabelki masz: "Pay from Internal Account" do zaznaczenia i wtedy cena zakupu obniża się o wartość zebranych punktów bonusowych.

W tym samym miejscu masz także informacje o aktualnym stanie zniżek bonusowych: "Your internal account balance $xx.xx, You can use $xx.xx to pay current order".

Do finalizacji zamówienia wystarczy kliknąć przycisk: "Complete Order" i wszystko. Ten patent tylko działa na moduły od ED, no chyba, że aktualnie trwa jakaś promocja.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #297 dnia: Lutego 05, 2016, 10:11:10 »
Dzieki. Myślę o Nevadzie.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #298 dnia: Lutego 05, 2016, 14:16:25 »
A ja mam jeszcze takie pytanie. Czy jest jakiś określony procent ceny jaki mogę zapłacić bonusami?  Czy mogę jednak zapłacić całość, albo tylko kilka centów gotówką a resztę z bonusów?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #299 dnia: Lutego 05, 2016, 14:20:23 »
Ta, możesz wszystko, tylko trzeba chodzić na wybory, a wcześniej nauczyć się czytać wcześniejsze listy w danym wątku.

Tako rzecze,
Zaratustra