Autor Wątek: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World  (Przeczytany 118785 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World
« Odpowiedź #390 dnia: Maja 02, 2017, 22:51:41 »
Jak nie jak jest :D, jak Waść patrzył?

http://store.steampowered.com/app/223770/

Myślę że już doradzać nie muszę, ale jeśli jednak, to myślę że MiG-21 będzie dobrym wyborem, do walki z Tygryskami i Szwedami jak znalazł. O Hawk'u to ja bym zapomniał, gorszego modułu chyba DCS nie widział.

Offline petros13

• *
  • Zawsze jest dobrze, tak musi być.
« Odpowiedź #391 dnia: Maja 02, 2017, 23:30:25 »
Jak nie jak jest :D, jak Waść patrzył?

http://store.steampowered.com/app/223770/

Myślę że już doradzać nie muszę, ale jeśli jednak, to myślę że MiG-21 będzie dobrym wyborem, do walki z Tygryskami i Szwedami jak znalazł. O Hawk'u to ja bym zapomniał, gorszego modułu chyba DCS nie widział.
Pięć albo i więcej razy wertowałem, chyba browarna ślepota zwycięża, dzięki potężne, zatem MiG-21 się usadowi w "stajni".
Piotr1szy Nerwowy.

« Odpowiedź #392 dnia: Maja 02, 2017, 23:31:55 »
Hahaha, zdarza się :D.

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #393 dnia: Maja 02, 2017, 23:34:54 »
Pięć albo i więcej razy wertowałem, chyba browarna ślepota zwycięża, dzięki potężne, zatem MiG-21 się usadowi w "stajni".
Acha, a który dodatek z cennika 5,76 polecisz "cieniasowi"? :(.
Piotr1szy Nerwowy.

« Odpowiedź #394 dnia: Maja 02, 2017, 23:42:35 »
To już zależy od Ciebie, jeżeli myśliwce to F-15 albo Su-27, a jeśli A2G to A-10A bo Su-25T jest za free. No chyba że chcesz jeszcze trochę zaszaleć, to lepiej kupić całe Flaming Cliffs 3 i problem z cennikiem 5,76 masz z głowy 8). Ogólnie jeżeli masz już A-10C to wersję A zostaw w spokoju, szkoda na to czasu i pieniędzy. A kupując całe FC3 masz 7 samolotów za 25 "ojro".

EDIT: Nawet nie 25 a 23,05.

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #395 dnia: Maja 03, 2017, 00:14:13 »
To już zależy od Ciebie, jeżeli myśliwce to F-15 albo Su-27, a jeśli A2G to A-10A bo Su-25T jest za free. No chyba że chcesz jeszcze trochę zaszaleć, to lepiej kupić całe Flaming Cliffs 3 i problem z cennikiem 5,76 masz z głowy 8). Ogólnie jeżeli masz już A-10C to wersję A zostaw w spokoju, szkoda na to czasu i pieniędzy. A kupując całe FC3 masz 7 samolotów za 25 "ojro".

EDIT: Nawet nie 25 a 23,05.
Te typki z pod FC3 to są już w "boksach" 8), nie zrozumieliśmy się, chodziło mnie o dodatki w stylu BS2 Republic Campaign.
Piotr1szy Nerwowy.

« Odpowiedź #396 dnia: Maja 03, 2017, 00:29:57 »
A to w sprawie kampanii to ja już się nie wypowiem bo latam online, więc żadna mi nie jest potrzebna do szczęścia. Ale myślę że w sumie tak samo, czyli co kto lubi.

« Odpowiedź #397 dnia: Maja 03, 2017, 00:38:37 »
Sam właśnie kupiłem "Piercing Fury" do A-10C, ledwo zacząłem i widzę że w porównaniu do kampanii z "podstawki" to zupełnie inna jakość: voiceovery, klimat, historia. Hammer przy tym wygląda jak zlepek misji z generatora fast mission.
Zaraz biorę i drugą - Enemy Within, póki promocja trwa.

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #398 dnia: Maja 03, 2017, 00:52:33 »
Sam właśnie kupiłem "Piercing Fury" do A-10C, ledwo zacząłem i widzę że w porównaniu do kampanii z "podstawki" to zupełnie inna jakość: voiceovery, klimat, historia. Hammer przy tym wygląda jak zlepek misji z generatora fast mission.
Zaraz biorę i drugą - Enemy Within, póki promocja trwa.
Do 8-go trwa, nie ma się co martwić o przespanie :), ale dzięki za reklamujący pozytyw wpis.
Piotr1szy Nerwowy.

Offline Marcin_B

• *
  • MABO
« Odpowiedź #399 dnia: Maja 03, 2017, 14:10:39 »
Kupując DLC (moduł) na Steam wchodzisz po zakupie w swoją bibliotekę gier, później zakładka DLC i tam bierzesz klucz produktu. Kopiujesz i aktywjuesz na stronie ED. Później już w samym DCS'ie wchodzisz w module manager i z automatu dostajesz powiadomienie o możliwości instalacji i aktywacji danego modułu.

W którym miejscu na stronie ED można dokonać aktywacji np. kampanii?

Offline petros13

• *
« Odpowiedź #400 dnia: Maja 03, 2017, 14:39:08 »
W którym miejscu na stronie ED można dokonać aktywacji np. kampanii?
Wchodzisz na swój profil (góra - prawo) i masz stronę z aktywacją 8).
Pozdrowieńka,
                     Piotr1szy Nerwowy.
Piotr1szy Nerwowy.

« Odpowiedź #401 dnia: Czerwca 23, 2017, 21:00:59 »
Promocja na Steam.  :)

« Odpowiedź #402 dnia: Lipca 15, 2017, 17:46:08 »
Letnia wyprzedaż od 14 do 24 lipca, niektóre moduły nawet o 50 procent taniej!!.

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2017-07-14_Sale/

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #403 dnia: Lipca 15, 2017, 18:52:01 »
Obecnie mam tylko pudełkowego A-10C podpięty na steam. Który śmigłowiec polecacie na początek?  Czy może lepiej Nevade? Jak rozumiem jeżeli kupię coś przez sklep na stronie to będę musiał instalować osobno Dcs
 world? 

« Odpowiedź #404 dnia: Lipca 15, 2017, 18:58:40 »
Jeśli chcesz kupić Nevadę (co osobiście odradzam) to musisz pobrać DCSW 2.x żeby w ogóle uruchomić tą mapę. Jeśli chodzi o kupowanie modułów, to jak dobrze pamiętam wszystkie "stare" moduły, czyli do Mirage-2000 włącznie, można kupować przez Steam i aktywować na stronie ED, a cała reszta, czyli te "nowsze" i każde kolejne mają osobne kody do Steam'a i Standalone. Co do śmigłowców, to zależy czego oczekujesz, jeśli siły ognia, to Ka-50 albo Gazela. Jak chcesz polatać tak for fun, to najlepiej Huey, dość łatwy w pilotażu i nieskomplikowany w obsłudze. Mi-8, hmmm, nawet nie wiem do czego to porównać, jest po prostu dość pokaźny, transport żołnierzy (tudzież ładunki) i te sprawy.

Podsumowując, lepiej mieć DCS'a od razu wersję ze strony ED bo potem nie ma problemu z zakupem modułów. Nevada ssie, a co do śmigłowców, to już zależy od Ciebie.