Szczerze mówiąc, mam trochę mieszane uczucia, jeśli chodzi o ten moduł (DCS: Mi-8). Z jednej strony fajnie, że powstanie nowy śmiglak, zwłaszcza, że będzie to pierwsza tego typu maszyna wykorzystywana w Polsce (co prawda może nie w tej wersji, ale w dość zbliżonej i niewiele starszej). Z drugiej jednak strony wolałbym, aby team spod szyldu BST skupił się obecnie na dopracowaniu Hueya - chodzi mi przede wszystkim o multicrewing (którego wyczekuję z utęsknieniem) i celownik XM60 - i dopiero później skupili się na Mi-8.
Na razie przypomina mi to trochę zeszłoroczny spektakl, jaki BIS odprawiło z ToH, to znaczy brali się za nowe projekty, nie mając jeszcze dopracowanej podstawki (wiru toroidalnego nie ma w ToH do tej pory), ani poprzednich DLC do tej gry (ToH: Hinds jest najlepszym przykładem). W efekcie ToH razem ze swoimi DLC wciąż ma sporo ograniczeń, ARMA3 ciągle nie ma zapowiadanego FMu opartego na Rotorlibie (właśnie tego z ToH), a tymczasem panom z BIS zamarzyła się wycieczka na Mrasa

P.S.: Nie chcę tu rozwijać offtopowej dyskusji o ToH/ARMA3/ToM. Chciałem jedynie pokazać pewien schemat, który (mam nadzieję) nie będzie miał zastosowania w przypadku BST.