Autor Wątek: DCS: Mi-8MTW2  (Przeczytany 84248 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: Mi-8MTW2
« Odpowiedź #255 dnia: Kwietnia 12, 2014, 12:19:43 »
Raczej będzie trzeba coś zmienić. Na razie jedno jest pewne... miałem czarny pulpit już nie mam ;-)
A co do malowań to na razie nie zobaczyłem nic niepokojącego

« Odpowiedź #256 dnia: Czerwca 03, 2014, 19:48:20 »
Czy możecie mi podpowiedzieć jak odpalić Mi-8 z zasilania zewnętrznego?

Offline Orzeł

• APAsq
  • *
  • APAsq#4 WBCI#4
    • WBCI
« Odpowiedź #257 dnia: Czerwca 04, 2014, 21:41:00 »
Galluso musimy umówić się na wspólne loty to wtedy wyjaśnię Ci jak uruchomić z zasilania lotniskowego bo za dużo pisania

Offline Elian

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #258 dnia: Czerwca 04, 2014, 21:43:11 »
Też bym był zainteresowany proszę o kontakt na priv jak coś.

« Odpowiedź #259 dnia: Czerwca 04, 2014, 21:52:28 »
Też bym był zainteresowany proszę o kontakt na priv jak coś.
Starałem się wykonać wg opisu kolegi, który latał na Mi-14 ale mi coś umyka. Orzeł czy w DCS'ie próbowałeś odpalić Mi-8 z zewnętrznego generatora?

Offline Orzeł

• APAsq
  • *
  • APAsq#4 WBCI#4
    • WBCI
« Odpowiedź #260 dnia: Czerwca 05, 2014, 19:07:00 »
Właśnie przetrenowałem uruchomienie z zasilania lotniskowego i wszystko jest w porządku. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny do przetrenowania uruchomienia z zasilania lotniskowego lub z akumulatorów to po niedzieli w godzinach popołudniowo - wieczornych będzie można mnie znaleźć na "Virutal Aerobatics Public Server" i na ts RoFa.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #261 dnia: Czerwca 23, 2014, 12:16:10 »
A tak na marginesie, trochę jestem zawiedziony, że update Mi-8 tyle trwa czasu. Przecież to już za chwilę będzie 1 rok od premiery "B", a tu jeszcze betę Sabre wpychają. Czytając ostatnie newsy aż mnie zatrwożyło, że dopiero teraz dodali np. jedne z podstawowych urządzeń nawigacyjnych. Myślałem, że to będzie już prawie full produkt, a tu nawet wiatraczek nie działa ; >.

ED powinno mieć w jakimś regulaminie ile czasu mogą utrzymwać status produktu jako Beta. Chyba poza FC3, A-10C, BS2 i DCSW to wszystko wciąż ma status beta. Śmigłowiec fajny, a i bombi się ciekawie, w RoF to mamy profesjonalne urządzenia, a tutaj na czuja :D.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #262 dnia: Czerwca 23, 2014, 12:58:29 »
Huey nie ma już statusu Beta... jest po prostu niekompletny  8) . No i P-51 niby też kompletny, chociaż nie powiedziałbym wnioskując po jego modelu fizycznym.

« Odpowiedź #263 dnia: Czerwca 23, 2014, 13:41:56 »
Tylko "Leatherneck" ma zdrowe podejście do Klienta - ciekawe jak im to wyjdzie w praktyce. Kupiłem swego czasu późną betę Huey'a i mam za swoje chociaż moduł jest świetny.
Tak swoją drogą to Nevada też będzie miała swoją betę? ;-)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #264 dnia: Czerwca 23, 2014, 14:24:29 »
Huey właściwie jest skończony, poza zdaje się opcją przenoszenia ładunku, gunnerami AI strzelającymi na rozkaz i flarami. W Mi-8 jest jeszcze sporo niedziałających przełączników. Trochę to niezrozumiałe, że nie kończą jednego a już leci kolejny temat, no chyba, że chodzi o stały przypływ kasy co pół roku ;).

www.yoyosims.pl

Offline Orzeł

• APAsq
  • *
  • APAsq#4 WBCI#4
    • WBCI
« Odpowiedź #265 dnia: Czerwca 23, 2014, 16:58:42 »
Fakt faktem, że po tak długim czasie mogłoby już wszystko działać. Kręcące się wiatraczki, włączający się KO-50 oraz MS-61nie są mi potrzebne do szczęścia, ale po dodaniu działającego ARK mogliby teraz dać działającą wciągarkę i możliwość przenoszenia ładunku zewnętrznego.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #266 dnia: Czerwca 23, 2014, 17:01:35 »
A co za różnica czy masz niedokończoną betę czy zbabolony finał? Żadna dlatego kompletnie nie rozumiem jak można się o to od dwóch lat spinać. Widać potencjalnym klientom ED taki układ pasuje i chyba się sprawdza skoro tak chętnie powielają schemat. Dajcie żyć. Wolę już to niż kolejną grę MMO z samolotami za darmo.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #267 dnia: Czerwca 24, 2014, 00:20:15 »
Jakby ktoś chciał na tapetkę, klik 2x:

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #268 dnia: Czerwca 26, 2014, 00:01:36 »
A i jeszcze takie tapetki : ] :

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #269 dnia: Lipca 15, 2014, 15:24:09 »
Przerzuciłem sobie Mi-8 od Belsimteka do misji Elbrus z UH-1H i niestety, tutaj muszę powiedzieć, że słabo wypada FM na wyższych wysokościach. UH-1H pod tym względem jest lepiej wykonany. W okolicach 4000 m Mi-8 stał się niesterowalny, chociaż wznoszenie dalej się odbywało. Nie reaguje na wychylenia orczyka, jakby tylni napęd przestał działać i śmigłowiec zaczyna się obracać. Nie da rady tego skontrować. Bida, bo powinien fajnie sobie radzić i na wyższym pułapie...

www.yoyosims.pl