Autor Wątek: Muzeum lotnictwa w Krakowie  (Przeczytany 1516 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Darth_Worm

• Gość
Muzeum lotnictwa w Krakowie
« dnia: Lipca 05, 2013, 18:37:52 »
Poszukuję kontaktu z kimś kto ma bliski kontakt z krakowskim muzeum- proszę o PM.Z góry dziękuję.

Odp: Muzeum lotnictwa w Krakowie
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 23, 2013, 22:15:43 »
Powiedzmy, że bywam tam bardzo często, więc jak coś potrzeba to mogę podejść :)

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 17, 2013, 11:07:43 »
Wszystko wspaniale się udało, dziękuję wszystkim za okazane zainteresowanie moją sprawą.
Największe podziękowania dla JG300_Macio, dzięki któremu cały wypad wypalił i stał się niesamowitą przygodą (nawet zostałem 10 sek. celebrytą w TVP) 8)
Oczywiście podziękowania należą się  niezastąpionemu panu Jankowi Hoffmanowi, który poświęcił nam 3 godzinny wykład z historii lotnictwa.
Jeszcze raz wielkie dzięki.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 25, 2020, 15:58:14 »
Skandal! Pojechałem z żoną pokazać jej Messerschmitta w muzeum a tu nic. Mesiek wypożyczony na Węgry w grudniu jeszcze nie wrócił .
Gdyby ktoś jechał tylko dla niego to na razie nic z tego.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 25, 2020, 23:58:11 »
Mietek to akurat nie jest własnością Muzeum, tylko depozytem (no chyba, że coś się zmieniło).
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 29, 2020, 14:25:31 »
Wiem, że eksponat może wędrować po świecie, ale jakieś info, że chluba muzeum jest na tournee zagranicznym by się przydało.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM